Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lady Gaga a compus 50 de piese pentru noul album ARTPOP - PREVIEW

Lady Gaga a compus 50 de piese pentru noul album ARTPOP. Artista a lansat un preview al filmului realizat de fotograful Terry Richardson, pentru noua piesă Cake.
Lady Gaga XX Terry Richardson

Lady Gaga XX Terry Richardson

Lady Gaga demonstrează din nou că este dependentă de muncă. Artista a mărturisit pe Twitter că a compus nu mai puțin de 50 de piese pentru noul material ARTPOP. Evident, dintre acestea un loc pe album vor prinde doar 14-15 melodii, astfel că urmează o perioadă dificilă, în care Gaga va trebui să facă o selecție riguroasă.

Lady Gaga XX Terry Richardson

Lady Gaga XX Terry Richardson (Foto: www.facebook.com)

Tot pe contul de Twitter, aceasta a precizat că a realizat niște colaborări cu artiști de renume, pe care le va lansa separat, dacă nu vor fi incluse pe cel de-al 4-lea disc. ARTPOP nu va fi un simplu material ci un proiect, ce se va bucura de o aplicație specială pentru sistemele iOS și Android, menită să creeze o legătură și mai strânsă în comunicatatea fanilor și să faciliteze distribuirea materialelor.

Primul single se zvonește a fi piesa Cake, pentru care artista a realizat un filmuleț cu fotograful Terry Richardson. Momentan, Gaga a postat un preview al acestuia, pe care îl puteți vedea mai jos. Aceasta apare în ipostaze foarte provocatoare, îmbrăcată doar în lenjerie intimă și dansând lasciv.

LADY GAGA XX TERRY RICHARDSON

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gotthard a lansat clipul Give Me Real - VIDEOCLIP

Elvețienii de la Gotthard au lansat recent videoclipul piesei Give Me Real, pe care îl puteți urmări mai jos. Melodia...

Închide