Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Lacuna Coil a lansat clipul End of Time - VIDEOCLIP

După un turneu european foarte încărcat, care a trecut și prin București în cadrul festivalului Rock The City, formația italiana Lacuna Coil și-a făcut timp să filmeze un nou videoclip. Acesta este pentru piesa End of Time și poate fi urmărit pe InfoMusic.
Lacuna Coil

Lacuna Coil

După un turneu european foarte încărcat, care a trecut și prin București în cadrul festivalului Rock The City, formația italiana Lacuna Coil și-a făcut timp să filmeze un nou videoclip. Acesta este pentru piesa End of Time și poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album, Dark Adrenaline, care a fost lansat în luna ianuarie prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Lacuna Coil

Lacuna Coil (Foto: www.facebook.com)

Clipul este produs de Robert Cinardi iar cei doi soliști, Cristina Scabbia și AndreaFerro, au parte de un decor și costume din vremea victoriană. Succesorul lui Shallow Life (2009) a fost înregistrat alături de celebrul producator Don Gilmore, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Pearl Jam, Linkin Park sau Bullet For My Valentine. Cel de-al 6-lea album al italienilor a debutat pe locul 15 în topul Billboard 200, înregistrând vânzări de peste 20.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare. Trupa a luat ființă în 1994 la Milano și a vândut peste 2 milioane de discuri în întreaga lume.

Lacuna Coil - End of Time

Tracklist Dark Adrenaline

1. Trip the Darkness
2. Against You
3. Kill the Light
4. Give Me Something More
5. Upsidedown
6. End of Time
7. I Don’t Believe in Tomorrow
8. Intoxicated
9. The Army Inside
10. Losing My Religion
11. Fire
12. My Spirit

Citește mai multe despre Lacuna Coil
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi lansează noul single Because We Can

Bon Jovi va lansa pe 7 ianuarie 2013 Because We Can, primul single extras de pe viitorul album What About...

Închide