Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Lacuna Coil a lansat clipul End of Time - VIDEOCLIP

După un turneu european foarte încărcat, care a trecut și prin București în cadrul festivalului Rock The City, formația italiana Lacuna Coil și-a făcut timp să filmeze un nou videoclip. Acesta este pentru piesa End of Time și poate fi urmărit pe InfoMusic.
Lacuna Coil

Lacuna Coil

După un turneu european foarte încărcat, care a trecut și prin București în cadrul festivalului Rock The City, formația italiana Lacuna Coil și-a făcut timp să filmeze un nou videoclip. Acesta este pentru piesa End of Time și poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album, Dark Adrenaline, care a fost lansat în luna ianuarie prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Lacuna Coil

Lacuna Coil (Foto: www.facebook.com)

Clipul este produs de Robert Cinardi iar cei doi soliști, Cristina Scabbia și AndreaFerro, au parte de un decor și costume din vremea victoriană. Succesorul lui Shallow Life (2009) a fost înregistrat alături de celebrul producator Don Gilmore, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Pearl Jam, Linkin Park sau Bullet For My Valentine. Cel de-al 6-lea album al italienilor a debutat pe locul 15 în topul Billboard 200, înregistrând vânzări de peste 20.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare. Trupa a luat ființă în 1994 la Milano și a vândut peste 2 milioane de discuri în întreaga lume.

Lacuna Coil - End of Time

Tracklist Dark Adrenaline

1. Trip the Darkness
2. Against You
3. Kill the Light
4. Give Me Something More
5. Upsidedown
6. End of Time
7. I Don’t Believe in Tomorrow
8. Intoxicated
9. The Army Inside
10. Losing My Religion
11. Fire
12. My Spirit

Citește mai multe despre Lacuna Coil
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi lansează noul single Because We Can

Bon Jovi va lansa pe 7 ianuarie 2013 Because We Can, primul single extras de pe viitorul album What About...

Închide