Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Johnny Depp a cântat alături de Alice Cooper – VIDEO

Johnny Depp a urcat din nou pe scenă alături de Alice Cooper. Cei doi au interpretat hit-ul School's Out în cadrul unui concert caritabil, organizat anual de fundația lui Cooper, Solid Rock.
Johnny Depp și Alice Cooper (Live în Phoenix, 8 decembrie 2012)

Johnny Depp și Alice Cooper (Live în Phoenix, 8 decembrie 2012)

Johnny Depp este din ce în ce mai activ în muzică. Ultima sa apariție pe scenă a fost alături de Alice Cooper, la spectacolul Christmas Pudding, ce a avut loc în Phoenix, Statele Unite. Cei doi au interpretat celebra piesă School's Out, iar mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Johnny Depp și Alice Cooper (Live în Phoenix, 8 decembrie 2012)

Johnny Depp și Alice Cooper (Live în Phoenix, 8 decembrie 2012)

Evenimentul caritabil Christmas Pudding este organizat în fiecare an de fundația lui Cooper, Solid Rock. În ediția din 2012, Alice Cooper a susținut un concert cu formația sa și a avut o serie de invitați speciali. În afară de Johnny Depp, pe scenă au mai urcat tânăra chitaristă Orianthi, care îl acompaniază pe Cooper în turneu, Don Felder, ex-membru Eagles și veteranii trupei L.A. Guns. Gazdele show-ului au fost actorul și omul de televiziune John O'Hurley și Murray SawChuck, magician și comedian.

Johnny Depp a mai fost invitat pe scenă de Alice Cooper, în timpul unui concert din Los Angeles de luna trecută. Actorul a interpretat ultimele 8 piese din show, printre care s-au numărat cover-uri după The Doors, The Beatles, Jimi Hendrix și The Who. De asemenea, aceștia au mai cântat împreună în 2011, când Alice Cooper a concertat într-un club pentru prima dată după foarte mulți ani.

Talentul muzical al lui Depp este apreciat și de producătorul Hal Willner, care l-a cooptat pe actor pentru o compilație cu piese marinărești. Depp a înregistrat cântecele Leaving of Liverpool și Mermaid, împreună cu Shane MacGowan, Gore Verbinski și Patti Smith. Vezi tracklistul complet Son of Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs & Chanteys.

Johnny Depp și Alice Cooper - School's Out (Live Phoenix, 8 decembrie 2012)

Citește mai multe despre Alice CooperJohnny Depp
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corina și Pacha Man se bat cu Pernele moi – AUDIO

După 9 ani Corina colaboreaza din nou cu Pacha Man și lansează single-ul Pernele moi, produs de HaHaHa Production.

Închide