Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Johnny Depp a cântat alături de Alice Cooper – VIDEO

Johnny Depp a urcat din nou pe scenă alături de Alice Cooper. Cei doi au interpretat hit-ul School's Out în cadrul unui concert caritabil, organizat anual de fundația lui Cooper, Solid Rock.

Publicat

pe

Johnny Depp și Alice Cooper (Live în Phoenix, 8 decembrie 2012)
Johnny Depp și Alice Cooper (Live în Phoenix, 8 decembrie 2012)

Johnny Depp este din ce în ce mai activ în muzică. Ultima sa apariție pe scenă a fost alături de Alice Cooper, la spectacolul Christmas Pudding, ce a avut loc în Phoenix, Statele Unite. Cei doi au interpretat celebra piesă School's Out, iar mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Johnny Depp și Alice Cooper (Live în Phoenix, 8 decembrie 2012)

Johnny Depp și Alice Cooper (Live în Phoenix, 8 decembrie 2012)

Evenimentul caritabil Christmas Pudding este organizat în fiecare an de fundația lui Cooper, Solid Rock. În ediția din 2012, Alice Cooper a susținut un concert cu formația sa și a avut o serie de invitați speciali. În afară de Johnny Depp, pe scenă au mai urcat tânăra chitaristă Orianthi, care îl acompaniază pe Cooper în turneu, Don Felder, ex-membru Eagles și veteranii trupei L.A. Guns. Gazdele show-ului au fost actorul și omul de televiziune John O'Hurley și Murray SawChuck, magician și comedian.

Johnny Depp a mai fost invitat pe scenă de Alice Cooper, în timpul unui concert din Los Angeles de luna trecută. Actorul a interpretat ultimele 8 piese din show, printre care s-au numărat cover-uri după The Doors, The Beatles, Jimi Hendrix și The Who. De asemenea, aceștia au mai cântat împreună în 2011, când Alice Cooper a concertat într-un club pentru prima dată după foarte mulți ani.

Talentul muzical al lui Depp este apreciat și de producătorul Hal Willner, care l-a cooptat pe actor pentru o compilație cu piese marinărești. Depp a înregistrat cântecele Leaving of Liverpool și Mermaid, împreună cu Shane MacGowan, Gore Verbinski și Patti Smith. Vezi tracklistul complet Son of Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs & Chanteys.

Johnny Depp și Alice Cooper - School's Out (Live Phoenix, 8 decembrie 2012)

Trending