Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

John Mayer oferă bani fanilor care doresc să-i producă următorul videoclip - AUDIO

Fanii lui John Mayer au oportunitatea de a-și impresiona artistul preferat și de a-și exprima creativitatea prin producerea următorului videoclip al cântărețului. Clipul va fi realizat pentru piesa Something Like Olivia, iar cel care va reuși să îl convingă pe John Mayer că videoclipul său merită să prindă lumina reflectoarelor va primi suma de 5000 de dolari.

John Mayer

Urmărește-ne pe

Fanii lui John Mayer au oportunitatea de a-și impresiona artistul preferat și de a-și exprima creativitatea prin producerea următorului videoclip al cântărețului. Cei care doresc să își pună la încercare calitățile de producător și regizor o pot face până pe 5 ianuarie 2013. Clipul va fi realizat pentru piesa Something Like Olivia, extrasă de pe albumul Born and Raised, iar cel care va reuși să îl convingă pe John Mayer că videoclipul său merită să prindă lumina reflectoarelor va primi suma de 5000 de dolari.

John Mayer

John Mayer

După lansarea single-ulurilor Shadow Days și Queen of California, John Mayer oferă fanilor șansa de a se implica direct în realizarea clipului următoarei piese extrase de pe noul album. Something Like Olivia va marca cel de-al treilea single extras de pe materialul Born and Raised, clipul urmând să ia forma dorită de cel care va realiza cel mai interesant material video până la data de 5 ianuarie a anului viitor. Cei care doresc să se înscrie o pot face la adresa http://genero.tv/johnmayer/, tot aici găsind și brieful de creație.

Born and Raised este cel de-al 5-lea material de studio al lui John Mayer și totodată al 3-lea album care a debutat pe prima poziție în Billboard Top 200. Vânzările din prima săpămână de la lansare au depășit 200 de mii de exemplare în SUA, în Canada atingând pragul de 17.800 de copii și prima poziție în topuri, o premieră în palmaresul cântărețului american.

Pentru cei care doresc să intre în cursa pentru cei 5000 de dolari și mândria de a fi asociat cu numele lui John Mayer oferim spre ascultare și inspirație piesa Something Like Olivia. Până la deadline mai sunt 15 zile .

John Mayer - Something Like Olivia

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii invitațiilor duble la concertul PARTIZAN din CONTROL

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. Vezi cine a ieșit câștigător și petrece Sfârșitul...

Închide