Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Jazzappella cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

De la rock si alternativ, GuerriLIVE Acoustic trece in registrul jazz-ului. Luni, 10 decembrie, de la 6 la 7 seara, JAZZAPPELLA cântă și povestește cu Bogdan Șerban.

Publicat

pe

Jazzappella
Jazzappella

De la rock și alternativ, GuerriLIVE Acoustic trece în registrul jazz-ului. Luni, 10 decembrie, de la 6 la 7 seara, JAZZAPPELLA cântă și povestește cu Bogdan Șerban.

Jazzappella la Radio Guerrilla

Jazzappella la Radio Guerrilla

Jazzappella este un sextet vocal mixt a cappella de jazz înființat în București în anul 2011. Grupul are un repertoriu format din standarde de jazz în aranjament propriu, compoziții proprii de swing, bossa-nova etc. și aranjamente originale. Muzica grupului Jazzappella este proaspătă, sofisticată, directă și spontană, cucerind de la prima audiție publicul ascultător.

Grupul a trecut prin transformări de componență și a ajuns apoi la o formulă stabilă, care continuă să existe și în prezent: Ana-Cristina Leonte, Raluca Stoica, Elena Moroșanu, Zoltán András, Bogdan Tudor și Mircea Mutulescu.

Încă de la primul recital Jazzappella, susținut în septembrie 2011 cu ocazia concertului ”În Memoria lui Freddie Mercury”, publicul a primit grupul cu surprindere și cu mare entuziasm. În vara anului 2012, Jazzappella a mai avut un recital la SamFest, festivalul de jazz de la Satu Mare, participând apoi și la Noaptea Institutelor Culturale din București.

Jazzappella în cadrul concertului Voltaj - Sala Palatului

Trending