Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Jazzappella cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

De la rock si alternativ, GuerriLIVE Acoustic trece in registrul jazz-ului. Luni, 10 decembrie, de la 6 la 7 seara, JAZZAPPELLA cântă și povestește cu Bogdan Șerban.
Jazzappella

Jazzappella

De la rock și alternativ, GuerriLIVE Acoustic trece în registrul jazz-ului. Luni, 10 decembrie, de la 6 la 7 seara, JAZZAPPELLA cântă și povestește cu Bogdan Șerban.

Jazzappella la Radio Guerrilla

Jazzappella la Radio Guerrilla

Jazzappella este un sextet vocal mixt a cappella de jazz înființat în București în anul 2011. Grupul are un repertoriu format din standarde de jazz în aranjament propriu, compoziții proprii de swing, bossa-nova etc. și aranjamente originale. Muzica grupului Jazzappella este proaspătă, sofisticată, directă și spontană, cucerind de la prima audiție publicul ascultător.

Grupul a trecut prin transformări de componență și a ajuns apoi la o formulă stabilă, care continuă să existe și în prezent: Ana-Cristina Leonte, Raluca Stoica, Elena Moroșanu, Zoltán András, Bogdan Tudor și Mircea Mutulescu.

Încă de la primul recital Jazzappella, susținut în septembrie 2011 cu ocazia concertului ”În Memoria lui Freddie Mercury”, publicul a primit grupul cu surprindere și cu mare entuziasm. În vara anului 2012, Jazzappella a mai avut un recital la SamFest, festivalul de jazz de la Satu Mare, participând apoi și la Noaptea Institutelor Culturale din București.

Jazzappella în cadrul concertului Voltaj - Sala Palatului

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem cântă Queen pe noul single Skylar Grey - C'mon Let Me Ride - VIDEO

Skylar Grey revine cu single-ul C'mon Let Me Ride feat. Eminem. Influențată de celebrul rapper, artista a trecut la o...

Închide