Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Jazzappella cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

De la rock si alternativ, GuerriLIVE Acoustic trece in registrul jazz-ului. Luni, 10 decembrie, de la 6 la 7 seara, JAZZAPPELLA cântă și povestește cu Bogdan Șerban.
Jazzappella

Jazzappella

De la rock și alternativ, GuerriLIVE Acoustic trece în registrul jazz-ului. Luni, 10 decembrie, de la 6 la 7 seara, JAZZAPPELLA cântă și povestește cu Bogdan Șerban.

Jazzappella la Radio Guerrilla

Jazzappella la Radio Guerrilla

Jazzappella este un sextet vocal mixt a cappella de jazz înființat în București în anul 2011. Grupul are un repertoriu format din standarde de jazz în aranjament propriu, compoziții proprii de swing, bossa-nova etc. și aranjamente originale. Muzica grupului Jazzappella este proaspătă, sofisticată, directă și spontană, cucerind de la prima audiție publicul ascultător.

Grupul a trecut prin transformări de componență și a ajuns apoi la o formulă stabilă, care continuă să existe și în prezent: Ana-Cristina Leonte, Raluca Stoica, Elena Moroșanu, Zoltán András, Bogdan Tudor și Mircea Mutulescu.

Încă de la primul recital Jazzappella, susținut în septembrie 2011 cu ocazia concertului ”În Memoria lui Freddie Mercury”, publicul a primit grupul cu surprindere și cu mare entuziasm. În vara anului 2012, Jazzappella a mai avut un recital la SamFest, festivalul de jazz de la Satu Mare, participând apoi și la Noaptea Institutelor Culturale din București.

Jazzappella în cadrul concertului Voltaj - Sala Palatului

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem cântă Queen pe noul single Skylar Grey - C'mon Let Me Ride - VIDEO

Skylar Grey revine cu single-ul C'mon Let Me Ride feat. Eminem. Influențată de celebrul rapper, artista a trecut la o...

Închide