Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Jazzappella cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

De la rock si alternativ, GuerriLIVE Acoustic trece in registrul jazz-ului. Luni, 10 decembrie, de la 6 la 7 seara, JAZZAPPELLA cântă și povestește cu Bogdan Șerban.
Jazzappella

Jazzappella

Urmărește-ne pe

De la rock și alternativ, GuerriLIVE Acoustic trece în registrul jazz-ului. Luni, 10 decembrie, de la 6 la 7 seara, JAZZAPPELLA cântă și povestește cu Bogdan Șerban.

Jazzappella la Radio Guerrilla

Jazzappella la Radio Guerrilla

Jazzappella este un sextet vocal mixt a cappella de jazz înființat în București în anul 2011. Grupul are un repertoriu format din standarde de jazz în aranjament propriu, compoziții proprii de swing, bossa-nova etc. și aranjamente originale. Muzica grupului Jazzappella este proaspătă, sofisticată, directă și spontană, cucerind de la prima audiție publicul ascultător.

Grupul a trecut prin transformări de componență și a ajuns apoi la o formulă stabilă, care continuă să existe și în prezent: Ana-Cristina Leonte, Raluca Stoica, Elena Moroșanu, Zoltán András, Bogdan Tudor și Mircea Mutulescu.

Încă de la primul recital Jazzappella, susținut în septembrie 2011 cu ocazia concertului ”În Memoria lui Freddie Mercury”, publicul a primit grupul cu surprindere și cu mare entuziasm. În vara anului 2012, Jazzappella a mai avut un recital la SamFest, festivalul de jazz de la Satu Mare, participând apoi și la Noaptea Institutelor Culturale din București.

Jazzappella în cadrul concertului Voltaj - Sala Palatului

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem cântă Queen pe noul single Skylar Grey - C'mon Let Me Ride - VIDEO

Skylar Grey revine cu single-ul C'mon Let Me Ride feat. Eminem. Influențată de celebrul rapper, artista a trecut la o...

Închide