Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Jason Newsted va debuta cu noua trupă în ianuarie 2013

Jason Newsted a finalizat lucrul la prima melodie a noii sale trupe. Fostul basist de la Metallica va cânta cu o trupă nouă care îi va purta numele. Jason va fi deopotrivă basist și vocal.
Jason Newsted

Jason Newsted

Newsted are ceva New! Jason Newsted a finalizat lucrul la prima melodie a noii sale trupe. Fostul basist Metallica va cânta cu o trupă nouă care îi va purta numele. Jason va fi deopotrivă basist și vocal.

Jason Newsted

Jason Newsted este entuziasmat de noua sa trupă: JASON'S BACK!

Prima piesă semnată de Jason Newsted va fi lansată în termen de o lună de zile. Basistul este gata să înceapă o altă viață alături de noua trupă de heavy metal, declarând pe facebook că abia așteaptă să prezinte publicului noile materiale. Pentru început, site-ul său centralizează conturile de social media ale lui Newsted și publică o serie de fotografii ce transmit dinamism și acțiune. Fanii pot cumpăra online materiale cu noile însemne.

VIDEO Jason Newsted despre noul lui site

Fostul component Metallica a declarat pe pagina de facebook că este "ultra-mândru de perioada petrecută în trupă" și că le este recunoscător colegilor pentru experiențele minunate trăite împreună vreme de 15 ani. Newsted a activat în Metallica în perioada 1986 - 2001, ocupând locul regretatului Cliff Burton.

Citește mai multe despre Jason NewstedMetallica
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A cincea gală X Factor - REZULTATE

Afla cine a fost eliminat din concurs si merge mai departe dupa cea de-a cincea gala X Factor Romania. Bonnie...

Închide