Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Jason Newsted (ex-Metallica) a lansat prima piesă solo, Soldierhead - AUDIO

Fostul basist Metallica, Jason Newsted (Voivod, Flotsam & Jetsam, Echobrain, WhoCares) a lansat primul single cu noua trupă intitulată Newsted. Piesa poartă numele Soldierhead și poate fi ascultată pe InfoMusic... Continuare »
Jason Newsted

Jason Newsted

Fostul basist Metallica, Jason Newsted (Voivod, Flotsam & Jetsam, Echobrain, WhoCares) a lansat primul single cu noua trupă intitulată Newsted. Piesa poartă numele Soldierhead și poate fi ascultată pe InfoMusic mai jos.

Jason Newsted

Jason Newsted

Primul material discografic, EP-ul Metal, va ieși pe piață în data de 8 ianuarie 2013 prin intermediul rețelei iTunes și conține patru piese. Fostul component Metallica a declarat pe pagina de facebook că este "ultra-mândru de perioada petrecută în trupă" și că le este recunoscător colegilor pentru experiențele minunate trăite împreună vreme de 15 ani. Newsted a activat în Metallica în perioada 1986 - 2001, ocupând locul regretatului Cliff Burton.

Newsted - Soldierhead

Tracklist Metal

  • Soldierhead
  • Godsnake
  • King Of The Underdogs
  • Skyscraper Doom

Citește mai multe despre Jason NewstedMetallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys a lansat clipul piesei Brand New Me -VIDEOCLIP

Alicia Keys a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa Brand New Me. Single-ul este cel de-al doilea extras de...

Închide