Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Implant Pentru Refuz a lansat Simplu și greu (acustic) – VIDEOCLIP

Implant Pentru Refuz a lansat clipul piesei Simplu și greu în variantă acustică. Acesta este primul dintr-o serie ce va prezenta fiecare melodie cântată în turneul Transplant Acustic.
Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Urmărește-ne pe

Trupa Implant pentru Refuz a început să lanseze videoclipuri pentru variantele acustice ale pieselor interpretate în concerte. Prima melodie prezentată este Simplu și greu, al cărui clip îl puteți vedea mai jos. Potrivit celor declarate de solistul Vita într-un video interviu InfoMusic, vor ilustra video setlistul complet al proiectului acustic.

Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Implant pentru refuz - interviu Infomusic.ro

Implant Pentru Refuz a pornit în acest an în turneul Transplant Acustic, iar prin videoclipurile pe care le va lansa fanii vor avea ocazia să asculte versiunile acustice și să vadă secvențe din concerte. Grupul a decis să înceapă editarea materialelor cu Simplu și greu întrucât este piesa pe care o cântau la bis și aceasta nu a mai fost niciodată interpretată integral într-un show Implant Pentru Refuz.

Clipul a fost filmat, montat și editat de intermoțional, compania la care sunt colegi Vita și Eugen Neacșu, vj-ul formației. Nu știm exact când va apărea următorul videoclip, dar știm că formația a decis să prezinte piesele în ordine inversă față de cum au fost cântate în concerte.

Dacă 2012 a adus un proiect acustic din partea celor de la Implant Pentru Refuz, anul viitorul va aduce cântece noi IPR. Grupul s-a apucat de ceva timp să compună, iar după încheierea concertelor acustice va intra în studioul de înregistrări.

Implant Pentru Refuz – Simplu și greu (acustic)

Citește mai multe despre Implant Pentru Refuz
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fleetwood Mac lansează ediția aniversară a albumului Rumours

Pentru a sărbătorii 35 de ani de la apariția albumului Rumours, formația britanică Fleetwood Mac, va lansa pe 29 ianuarie...

Închide