Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Imagini din concerte Muse în clipul piesei Follow Me - VIDEOCLIP

Muse a lansat cel de-al 3-lea single de pe albumul The 2nd Law. Produsă în colaborare cu Nero, piesa Follow Me împrumută pe alocuri influențe de dubstep. Urmăriți pe InfoMusic videoclipul realizat pentru acest single.

Publicat

pe

Muse
Muse

Muse a lansat cel de-al 3-lea single de pe albumul The 2nd Law. Produsă în colaborare cu Nero, piesa Follow Me împrumută pe alocuri influențe de dubstep. Stilul muzical proaspăt adoptat nu reprezintă, însă, principala particularitate a melodiei. Solistul trupei, Matt Bellamy, a înregistrat peste acordurile piesei bătăile inimii fiului său. Urmăriți mai jos clipul acestui single, ce prezintă înregistrări din cadrul concertelor susținute pentru promovarea ultimului album.

Muse

Muse

Piesa Follow Me a fost lansată inițial pe posturile de radio drept single promoțional al albumului The 2nd Law. Melodia a ajuns astfel în atenția publicului încă de la sfârșitul lui septembrie, Panic Station fiind promovată de asemenea în aceeași perioadă.

Follow Me conține elemente instrumentale prezente și pe albumele Black Holes and Revelations și The Resistance, noutatea venind din colaborarea cu Nero, o trupă britanică de muzică electronică. Influențele dubstep nu sunt însă definitorii pentru acest single, amprenta de originalitate fiind dată de inițiativa lui Matt Bellamy de pune pe linia melodică a piesei bătăile inimii fiului său. Solistul Muse a povestit într-un interviu acordat publicației Huffington Post că nu a fost ceva planificat, ci pur și simplu s-a trezit înregistrând pe iphone ritmul inimii copilului său, chiar cu 2 zile înainte ca logodnica lui, Kate Hudson, să nască.

"A fost cu totul spontan. S-a întâmplat cu două zile înainte de sosirea copilului, iar Kate era în spital, conectată la un aparat despre  care am avut nici o idee , și brusc am putut auzi totul. A fost incredibil de emotional." a declarat Matt.

Piesa Follow Me este, așadar, dedicată fiului său. Mai jos puteți urmări clipul realizat pentru acest single.

Muse - Follow Me

Aflați în plină promovare a albumului The 2nd Law, membrii Muse colindă Europa în lung și-n lat. Deși în datele privind turneul din vară Bucureștiul nu se află pe lista concertelor, InfoMusic a avut prilejul de a-i asculta pe cei de la Muse în Praga. Impresiile de la concertul susținut pe 22 noiembrie la O2 Arena le găsiți aici.

Comentează

Trending