Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hurts anunță noul album Exile 2013 - VIDEOCLIP EXPLICIT

Noul album Hurts se intitulează Exile și apare în martie 2013. Duo-ul a lansat clipul primului extras, intitulat The Road.

Publicat

pe

Hurts - Exile 2013
Hurts - Exile 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Psihedelicii de la Hurts revin cu un album nou și cu videoclipul primului extras. Grupul a dezvăluit pe site-ul său oficial că cel de-al 2-lea material discografic se va intitula Exile și va apărea pe 11 martie, 2013. Prima piesă prezentată este The Road, pentru care duo-ul a filmat și un clip (video mai jos). Știam că membrii trupei au apetit pentru lucruri mai ciudate și tenebroase, dar videoclipul este chiar surprinzător și se apropie foarte mult ca stil de noul Rammstein - Mein Herz Brennt.

Hurts - Exile 2013

Hurts - Exile 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Cântecul The Road poate fi descărcat gratuit de fanii care pre-comandă noul album Hurts de pe iTunes. În plus, duo-ul va interpreta câteva dintre piesele de pe Exile în cadrul turneului european de anul viitor. Primul concert va avea loc în februarie 2013, în Londra și este deja sold out. În afară de Regatul Unit, Hurts va mai cânta în Austria, Cehia, Olanda, Italia, Elveția, Suedia, Polonia și Germania.

Poate artiștii, care au rămas fascinați de femeile din România, vor reveni în țară cu noul show și poate chiar vor mai filma un clip pe plaiurile mioritice, așa cum au făcut în cazul single-ului Sunday din 2010. Vă reamintim că cei de la Hurts au concertat vara aceasta la festivalul Summer Well 2012. Publicul s-a bucurat de un spectacol inedit și a cântat celebrele piese Wonderful Life, Happiness, Illuminated, Stay și Better Than Love - Impresii și galerie foto

Hurts - The Road (Exile 2013)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=baWthtRhtnY]

Trending