Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Hurts anunță noul album Exile 2013 - VIDEOCLIP EXPLICIT

Noul album Hurts se intitulează Exile și apare în martie 2013. Duo-ul a lansat clipul primului extras, intitulat The Road.
Hurts - Exile 2013

Hurts - Exile 2013

Urmărește-ne pe

Psihedelicii de la Hurts revin cu un album nou și cu videoclipul primului extras. Grupul a dezvăluit pe site-ul său oficial că cel de-al 2-lea material discografic se va intitula Exile și va apărea pe 11 martie, 2013. Prima piesă prezentată este The Road, pentru care duo-ul a filmat și un clip (video mai jos). Știam că membrii trupei au apetit pentru lucruri mai ciudate și tenebroase, dar videoclipul este chiar surprinzător și se apropie foarte mult ca stil de noul Rammstein - Mein Herz Brennt.

Hurts - Exile 2013

Hurts - Exile 2013 (Foto: www.facebook.com)

Cântecul The Road poate fi descărcat gratuit de fanii care pre-comandă noul album Hurts de pe iTunes. În plus, duo-ul va interpreta câteva dintre piesele de pe Exile în cadrul turneului european de anul viitor. Primul concert va avea loc în februarie 2013, în Londra și este deja sold out. În afară de Regatul Unit, Hurts va mai cânta în Austria, Cehia, Olanda, Italia, Elveția, Suedia, Polonia și Germania.

Poate artiștii, care au rămas fascinați de femeile din România, vor reveni în țară cu noul show și poate chiar vor mai filma un clip pe plaiurile mioritice, așa cum au făcut în cazul single-ului Sunday din 2010. Vă reamintim că cei de la Hurts au concertat vara aceasta la festivalul Summer Well 2012. Publicul s-a bucurat de un spectacol inedit și a cântat celebrele piese Wonderful Life, Happiness, Illuminated, Stay și Better Than Love - Impresii și galerie foto

Hurts - The Road (Exile 2013)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=baWthtRhtnY&w=600]

Citește mai multe despre Hurts
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la spectacolul anulat Spirit of Vienna Orchestra devin valabile la Craciun Vienez

Anularea concertului Spirit of Vienna Orchestra, ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 17 decembrie la Teatrul Național București...

Închide