Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Holograf amână din nou concertele de la Sala Palatului

Holograf amână din nou concertele din București din cauza stării de sănătate a lui Dan Bittman. Show-urile programate pentru 25 și 26 februarie 2013 de la Sala Palatului din București sunt suspendate până când solistul trupei va fi recuperat 100%.
Trupa Holograf - 2012

Trupa Holograf - 2012

Holograf amână din nou concertele din București din cauza stării de sănătate a lui Dan Bittman. Show-urile programate pentru 25 și 26 februarie 2013 de la Sala Palatului din București sunt suspendate până când solistul trupei va fi recuperat 100%. Momentan, trupa nu poate estima o dată aproximativă.

Trupa Holograf - 2012

Trupa Holograf - 2012

"Dragi prieteni, trupa Holograf a decis să suspende atât spectacolele din 25 și 26 februarie 2013 de la Sala Palatului cât și activitatea concertistică până când vocea a lui Dan va reveni în totalitate la normal. Mulțumim tuturor fanilor noștri pentru suportul moral, pentru mesajele de încurajare și dovezile de prietenie și îi asigurăm că am luat această decizie cu gândul de a nu-i dezamăgi. Vrem să urcăm din nou pe scenă doar atunci când vom fi siguri că spectacolul nostru va fi la fel de dinamic și de expresiv ca întotdeauna. Vor fi câteva luni de așteptare, perioadă pe care dorim să o folosim pentru pregătirea unor noi proiecte muzicale. Sperăm toți că această pauză să fie cât mai scurtă și să ne revedem sănătoși anul viitor, pe care vi-l dorim și vouă cât mai bun." este declarația trupei pe pagina de facebook.

Inițial, formația trebuia să cânte pe 22 și 23 octombrie, dar Bittman s-a confruntat cu probleme la inimă și a fost nevoit să se opereze la Viena. În consecință concertele au fost amânate pentru începutul anului viitor, dar se pare că recuperarea ia ceva mai mult timp decât s-ar fi așteptat artistul.

Recuperarea banilor pe biletele cumpărate

Cei care doresc să își recupereze banii sunt rugați să se prezinte până la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agenția de la care a fost achiziționat. Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul Oficiilor Poștale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să contacteze Bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail office [at] bilete.ro. În Oficiile Poștale semnalizate Bilete.ro nu se efectuează retururi de contravaloare a biletelor.

Până la anunțarea noilor date de conerte fanii au ocazia să-l vadă Dan Bittman în cadrul emisiunii X Factor, unde este jurat alături de Delia Matache și Cheloo. În weekend-ul ce tocmai a trecut, artistul a fost extrem de încântat de ediția emisiunii întrucât concurenții au avut de interpretat câte o piesă din repertorilor lui Elvis Presley și Michael Jackson. Vezi rezultatele celei de-a 5-a gală X Factor.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dan BittmanHolograf
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Discul semnat de John Lennon pentru criminalul său va fi scos din nou la licitație

Copia albumului Double Fantasy semnată de John Lennon pentru criminalul său, Mark Chapman, va fi scoasă din nou la licitație,...

Închide