Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Helloween - mister și istorie in clipul Nabataea - VIDEOCLIP

După apariția primului single, Burning Sun, Helloween, una din trupele etalon al genului power metal, a lansat și primul videoclip extras de pe noul album intitulat Straight Out of Hell. Clipul oartă numele Nabataea și poate fi urmărită pe InfoMusic mai jos.

Helloween-Nabataea

Urmărește-ne pe

După apariția primului single, Burning Sun, Helloween, una din trupele etalon al genului power metal, a lansat și primul videoclip extras de pe noul album intitulat Straight Out of Hell. Clipul oartă numele Nabataea și poate fi urmărită pe InfoMusic mai jos.

Helloween-Nabataea

Helloween-Nabataea

Noul clip prezintă povestea plină de mister a poprului nabataean, situat unde este acum Orientul Mijlociu, de acum 3000 de ani unde se presupune ca a existat prima democrație adevarată. Secretul orașului Petra, descoperit de arheologi în secolul trecut, este și astăzi sursă de insipirație pentru mulți, Helloween dedicand piesa oamenilor de atunci.

Cel de-al 14-lea material discografic va ieși pe piață în data de 18 ianuarie 2013 și este produs de Charlie Bauerfeind, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall și Saxon. Artwork-ul a fost realizat de Martin Hausler, care a mai colaborat cu nemții la albumele 7 Sinners și Gambling With The Devil.

Despre noul produs, chitaristul Michael Weikath a declarat:

"Straight Out Of Hell, continuă linia precedentelor două albume - Gambling With The Devil (2007) și 7 Sinners (2010) - însă va fi mult mai bun. Noile compoziții sunt foarte bombastice, epice cu riff-uri dure dar alternate cu pasajele mai lente. Cu siguranță va fi unul dintre cele mai bune albume ale noastre care il va trezi din letargie chiar și pe cel mai leneș ascultător".

Helloween se va întoarce în Româmia anul viitor în cadrul turneului de promovare Hellish Rock Part II 2013. Concertul va avea loc pe 16 martie la Arenele Romane din București iar în deschidere vo concerta Gamma Ray și Shadowside. Evenimentul este organizat de Promusic Events, iar biletele costă de la 87 la 119 lei.

Numărul biletelor este limitat la 1.500 bucăți și se găsesc online pe Eventim.

Helloween - Nabataea

Tracklist Straight Out Of Hell

 1. Nabataea
 2. World Of War
 3. Live Now!
 4. Far From The Stars
 5. Burning Sun
 6. Waiting For The Thunder
 7. Hold Me In Your Arms
 8. Wanna Be God
 9. Straight Out Of Hell
 10. Asshole
 11. Years In World
 12. Make Fire Catch The Fly
 13. Church Breaks Down

Citește mai multe despre Helloween
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bullet For My Valentine concertează la Rock The City 2013

Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasă trupă metalcore din lume, va concerta pentru prima dată în România pe 28...

Închide