Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Guess Who lansează clipul piesei Onoare

Noul videoclip semnat de Guess Who se numește „Onoare”. Lansarea concomitentă (7 decembrie 2012, ora 18.00) pe Music Channel, MTV, KissTV și UTV vine la o lună după o premieră exclusiv online.
Coperta clipului ONOARE - Guess Who

Coperta clipului ONOARE - Guess Who

Urmărește-ne pe

Noul videoclip semnat de Guess Who se numește "Onoare". Lansarea concomitentă (7 decembrie 2012, ora 18.00) pe Music Channel, MTV, KissTV și UTV vine la o lună după o premieră exclusiv online. Fanii au primit atunci piesa "Fără titlu" prin intermediul Internetului.

Coperta clipului ONOARE - Guess Who

Coperta clipului ONOARE - Guess Who

Filmările videoclipului „Onoare” s-au desfășurat în studiourile din Buftea în regia lui Iulian Moga, regizor care a mai colaborat cu Guess Who la "Oriunde te duci / Știu deja" și "Tot mai sus". Mesajul piesei "Onoare" este unul puternic, întărit vizual cu o producție impresionantă: soldați, arme de foc etc. Videoclipul a fost lansat prin Okapi Sound și Music Expert.

Melodia „Onoare” include un dialog din filmul „Tringhiul Morții” al lui Sergiu Nicolaescu, lansat în 1999:

Trăim domnule într-o lume fără onoare și limite morale. Cum aș putea fi fericit? Poate dumneavoastră, oamenii politici, s-o duceți altfel... Vorbiți de clasa noastră politică... Ei bine, ea confirmă că am ajuns o țară plină de secături, o țară minoră căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștri ce s-au vândut o viață întreagă, parlamentari contrabandiți. Boala o avem în suflet. Există o epidemie înfricoșătoare de meningită morală. Iar țara trebuia să ajungă aici, târâtă pe marginea prăpastiei de unii conducători care sunt hoți la drumul mare.

VIDEOCLIP OFICIAL Guess Who - Onoare

Guess Who are la activ titlul de cel mai bun artist hip-hop primit în octombrie 2012 la Media Music Awards, dar și unul similar obținut la Romanian Music Awards 2012.

Citește mai multe despre Guess WhoIulian Moga
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Laura Mvula - punctul de congruență dintre Nina Simone și Bjork - VIDEO

La iTunes Festival din vara aceasta, Laura Mvula a acompaniat-o pe Rebecca Ferguson, cântând în fața a 3.000 de oameni....

Închide