Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Guess Who lansează clipul piesei Onoare

Noul videoclip semnat de Guess Who se numește „Onoare”. Lansarea concomitentă (7 decembrie 2012, ora 18.00) pe Music Channel, MTV, KissTV și UTV vine la o lună după o premieră exclusiv online.
Coperta clipului ONOARE - Guess Who

Coperta clipului ONOARE - Guess Who

Noul videoclip semnat de Guess Who se numește "Onoare". Lansarea concomitentă (7 decembrie 2012, ora 18.00) pe Music Channel, MTV, KissTV și UTV vine la o lună după o premieră exclusiv online. Fanii au primit atunci piesa "Fără titlu" prin intermediul Internetului.

Coperta clipului ONOARE - Guess Who

Coperta clipului ONOARE - Guess Who

Filmările videoclipului „Onoare” s-au desfășurat în studiourile din Buftea în regia lui Iulian Moga, regizor care a mai colaborat cu Guess Who la "Oriunde te duci / Știu deja" și "Tot mai sus". Mesajul piesei "Onoare" este unul puternic, întărit vizual cu o producție impresionantă: soldați, arme de foc etc. Videoclipul a fost lansat prin Okapi Sound și Music Expert.

Melodia „Onoare” include un dialog din filmul „Tringhiul Morții” al lui Sergiu Nicolaescu, lansat în 1999:

Trăim domnule într-o lume fără onoare și limite morale. Cum aș putea fi fericit? Poate dumneavoastră, oamenii politici, s-o duceți altfel... Vorbiți de clasa noastră politică... Ei bine, ea confirmă că am ajuns o țară plină de secături, o țară minoră căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștri ce s-au vândut o viață întreagă, parlamentari contrabandiți. Boala o avem în suflet. Există o epidemie înfricoșătoare de meningită morală. Iar țara trebuia să ajungă aici, târâtă pe marginea prăpastiei de unii conducători care sunt hoți la drumul mare.

VIDEOCLIP OFICIAL Guess Who - Onoare

Guess Who are la activ titlul de cel mai bun artist hip-hop primit în octombrie 2012 la Media Music Awards, dar și unul similar obținut la Romanian Music Awards 2012.

Citește mai multe despre Guess WhoIulian Moga
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Laura Mvula - punctul de congruență dintre Nina Simone și Bjork - VIDEO

La iTunes Festival din vara aceasta, Laura Mvula a acompaniat-o pe Rebecca Ferguson, cântând în fața a 3.000 de oameni....

Închide