Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Green Day a lansat un nou single, X-Kid - AUDIO

X-Kid, noul single lansat de formația americană Green Day poate fi ascultat pe InfoMusic. Piesa este extrasa de pe noul album de studio, iTres!, ultimul din trilogia realizată de formație care va fi lansat pe 15 ianuarie 2013.

Green Day

Urmărește-ne pe

X-Kid, noul single lansat de formația americană Green Day poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Piesa este extrasa de pe noul album de studio, iTres!, ultimul din trilogia realizată de formație care va fi lansat pe 15 ianuarie 2013. Discul se întregește cu albumele ¡Uno!, lansat pe 25 septembrie, și ¡Dos! apărut pe 13 noiembrie.

Green Day

Green Day

iTres! este produs de Rob Cavallo, cunoscut pentru colaborările sale cu Alanis Morissette, Fleetwood Mac, Jewel, My Chemical Romance, Kid Rock, Avril Lavigne, Paramore, David Cook, Shinedown, Dave Matthews Band, Adam Lambert, Switchfoot sau Meat Loaf.

Trupa va lansa și un documentar, intitulat ¡Quatro!, care prezintă cum a fost înregistrată această trilogie. Filmul este produs de Samuel Bayer care a regizat toate clipurile americanilor de pe albumul American Idiot și DVD-ul Bullet in a Bible. ¡Uno! s-a clasat pe locul 2 în topurile din Statele Unite și Marea Britanie, albumul fiind surclasat de noul disc Mumford & Sons - Babel în timp ce iDos! a ocupat locul 9 în topul Billboard 200, înregistrând vânzări de peste 70.000 de unități în prima săptămână de la apariție.

Green Day - X-Kid

Tracklist ¡Tre!

1. Nuclear Family
2. Stay The Night
3. Carpe Diem
4. Let Yourself Go
5. Kill The DJ
6. Fell For You
7. Loss Of Control
8. Troublemaker
9. Angel Blue
10. Sweet 16
11. Rusty James
12. Oh Love

Citește mai multe despre Green Day
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion a primit două nominalizări la World Music Awards 2012

Celine Dion a fost nominalizată la două categorii din cadrul World Music Awards 2012. Cel mai recent album al artistei,...

Închide