Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ghidul petrecerilor de Revelion 2013 din București

Publicat

pe

Ghidul petrecerilor de Revelion 2013 din cluburile bucureștene
Ghidul petrecerilor de Revelion 2013 din cluburile bucureștene

Nu ai stabilit încă unde vei petrece Revelionul 2013? Îți prezentăm o selecție a petrecerilor organizate de pub-urile și cluburile din București în noaptea de 31 decembrie 2012. Ofertele de petreceri sunt ordonate în funcție de prețurile implicate pentru o avea o imagine cât mai clară în funcție de buget: până în 250 de lei, între 300 și 500 de lei și peste de 500 lei. Am urmărit locații precum Fabrica, Kulturhaus, Silver Church, Mojo, Panic!, Control, Hard Rock Cafe, Palatul Ghika, Fire, Bamboo etc.

Ghidul petrecerilor de Revelion 2013 din cluburile bucureștene

Categoria A:   20 lei - 250 lei

În categoria A (de la Accesibil) intră majoritatea ofertelor cluburilor și pub-urilor, spre încântarea celor care nu doresc să-și cheltuie ultimul salariu din an pe o singură petrecere.

Silvester 2013 – Petrecere de Revelion la Kulturhaus Club

Revelion 2013 KulturhausRevelionul sau mai exact petrecerea de Revelion se cheamă în limba germană “Silvester”. La Berlin, trecerea în anul cel nou se face puțin mai diferit decât la București. Ca și în celelalte capitale europene, lumea obișnuiește să petreacă într-o vânzoleală continuă, un soi de clubbing generalizat. Kulturhaus Bukarest a pregătit în acest spirit pentru seara de revelion o seară normală de club. Cu DJ-ii rezidenți, cu muzica deja știută și fără nici un concert.

Revelion 2013 cu Satoshi Tomiie la Studio Martin

revelion-club-martin-satoshi-tomiieDacă vrei o petrecere electro, Studio Martin este locația ta. Satoshi Tomiie revine la pupitru după o absență de 2 ani și va aduce piese noi devastatoare în noaptea dintre ani.

New Year’s Eve Survivors Party 2013 la Panic!

Afis Revelion 2013 PanicCu motto-ul “Dacă supraviețuiți sfârșitului lumii vă invităm să petreceți alături de noi ziua de 31 decembrie”, Club Panic! plănuiește un Revelion demn de o încheiere a calendarului mayas. Atmosfera va fi întreținută de Leo, Nek & invitați surpriză.

New Year’s Party 2013 la Club A

Revelion 2013 Club A

Muzica va păstra același ton, șampania va fi din partea casei. Cu vorbe puține, dar așteptări mari, Club A promite o seară demnă de sfărșit de an, la un preț mai mult decât rezonabil.

FlashForward Revelion 2013 la Club Control

Afis Revelion 2013 ControlSă ne imaginăm ce s-ar putea întâmpla de Revelion în Control dacă lumea tot nu s-a sfârșit acum câteva zile. Line-up-ul va fi următorul: Heatsick, Mo Probs, Alexandru Jijian, Bogman și Cliza. Maxim 150 de persoane vor participa în sala mică la un festin culinar în sistem “bufet suedez”, pregătit de bucătarii de la Shift.

Funk’n'Roll Revelion 2013 la Fabrica

Revelion 2013 Club FabricaPentru seara de Revelion sunt pregătite 3 concerte cu artiști de seamă din muzica românească. Mai un pic de funk, mai un pic de alternative, mai un pic de rock și a ieșit de un FUNK’N'ROLL PARTY. Invitații serii: TIMPURI NOI, byron, BUTTERFLIES IN MY STOMACH (BIMS).

  • Preț intrare: 25 lei include și acces în clubul B52 / 180 lei cu meniu complet de Revelion
  • Detalii despre petrecere

Revelion 2013 la El Grande Comandante

Revelion 2013 El Comandante GrandePetrece până-n zori de Revelion în stil Grande. Alege să intri în noul an cu muzică bună, atmosferă incendiară într-un cadru aparte, alături de prieteni. Sunt disponibile 3 tipuri de bilete: simple cu open bar și catering, dar fără rezervare de masă, cu masă pentru grupuri de 5-6 persoane sau 10-12 și bilete VIP.

New Years Eve 2013 la Club Mojo

Revelion 2013 in club MojoClub Mojo a pregătit un Revelion plin de surprize, cu muzică live cu DJ Adi, karaoke, bufet cu mâncare caldă și rece și șampanie din belșug.

Revelion 2013 în inima Bucureștiului la Fire

Revelion 2013 in club FirePe 31 decembrie, începand cu ora 21:00, Fire Club te invită să-ți petreci revelionul în inima Bucureștiului. Te așteptăm cu bucate alese (bufet suedez), muzică bună și open bar.

Categoria B: 300 lei - 500 lei

Categoria B vine de la "Banii nu sunt o problemă". Nimic nu poate interveni între tine și un ultim ”guilty pleasure” pentru acest sfârșit de an. Pentru ultima petrecere din 2012 ești dispus să cheltuiești mai mult decât de obicei așa încât în cazul în care oferta este suficient de tentantă nu vei mai ține cont de sume limită. Câtă vreme te încadrezi în buget :)

Revelion 2013 – Midnight Masquerade Ball la The Silver Church

Revelion 2013 in The Silver ChurchTema nopții de Revelion este și în acest an balul mascat. Extravagant, opulent, elegant, All inclusive (Open Bar and Buffet). Muzica va fi cea din serile de vineri şi sâmbătă (charts, classics, pop hits) cu DJ Marcus + DJ H.
Midnight Masquerade Ball va fi un eveniment neconvențional, marca The Silver Church Club. Numărul biletelor puse în vânzare pentru această seară este limitat la 550, pentru a putea asigura confortul şi intimitatea persoanelor prezente.

Back to the Future la Palatul Ghika

Revelion 2013 - Back to the future la Palatul Ghika

Petrecerea de Revelion de la Palatul Ghika te poartă în costumații ale trecutului sau fanteziste, din viitor, prin muzica live butonată de: Duff Disco, The MOOoD, Ok Corral, Toulouse, Dun & Dvn, Vast Solo, Stefan Radu, Amon și Heion.Petrecerea are open-bar, open-bufet, iar dresscode-ul este unul festiv, eclectic și atemporal. În cadrul Palatului Ghika vor fi amenajate trei scene cu lumini strălucitoare, videoproiecții și reflectoare.

Revelion 2013 – 007 Bond Party la The Gang

Revelion 2013 in Club The GangThe Gang Events vă invită la Revelion 2013, stabilind un Dress Code aparte: BOND PARTY – ELEGANT BLACK TIE.
Invitații speciali sunt: Loredana (live alături de trupa sa, Agurida), Corina (live) și Depeche Mode Tribute Band.
  • Preț intrare: 250 lei (acces la concerte + băutură) / 350 lei (+ masă bufet) / 450 lei (+ masă VIP bufet)
  • Detalii despre petrecere

Revelion 2013 în centrul vechi la Vintage Pub

Revelion 2013 in The Vintage PubVintage Pub a pregătit pentru Revelion un meniu generos și o selecție variată de băuturi.

New Years Eve 2013 cu Emanuel Mirea Band la True Club

Revelion 2013 in True ClubFamilia True se reunește pentru a sărbători o seară specială alături de Emanuel, Otto, Marian, Ursu și Norbert. E Revelionul True Club alături de cea mai mare familie în cea mai mare sufragerie. Plini de energie, așa cum îi știm, Emanuel Mirea Band ne dau întâlnire pentru încă o noapte de neuitat în familie, alături de prieteni vechi și noi să cântăm până în 2013. De la 21:30 DJ Maestro încălzește atmosfera. Imediat după miezul nopții, scena îi aparține trupei Emanuel Mirea Band.

Categoria C: peste 500 lei

Nu ești obișnuit să te uiți la bani când vrei să te distrezi, așa că nu o vei face nici de Revelion. Categoria C vine de la "Cumpătul nu a fost făcut pentru seara de Revelion". Important este să te simți bine, să ai un meniu variat, muzică pe gustul tău și gașca de prieteni aproape.

Revelion 2013 – History Repeating la Tribute

Revelion 2013 in Club TributeRevelionul la Club Tribute înseamnă încă o trecere dansantă peste ani. Muzică oferită de trupa de coveruri Jukebox.
  • Preț intrare: 200 lei (fără loc la masă) / 420 lei (rezervare la bar, Prosseco Jacob’s Creek) / 700 lei (rezervare la masă, șampanie, mâncare)
  • Detalii despre petrecere

Revelion 2013 în Bamboo București

Revelion 2013 în BambooClubul Bamboo va fi deschis în noaptea de Revelion (31 decembrie 2012) începând cu ora 22.00. Programul artistic va fi oferit de Andreea Banică, Alex Velea și Connect-R.
  • Preț intrare: 200 lei (masă bufet) /750 euro sau 1000 euro de masă de 8 persoane (contravaloarea băuturilor alcoolice)
  • Detalii despre petrecere

Revelion 2013 – Disco VS. Rock la Hard Rock Cafe

Revelion 2013 in Hard Rock CafeDe ce parte ești? Îți plac platformele, make-up-ul plin de sclipici, lumina globului disco și hainele colorate? Sau te dai mai degrabă în vânt după pantalonii de piele, sunetul de chitară electrică și atitudinea rebelă? Atmosfera va fi întreținută de DJ-ul Hard Rock Cafe și MARFAR Band.
  • Preț intrare: 585 lei (mâncare și băutură pentru grupuri de peste 5 persoane) / 650 lei (mâncare și băutură)
  • Detalii despre petrecere

Nu îți surâde nicio propunere de mai sus?

Nu uita că poți petrecere Revelionul în piață. Și în acest an se vor organiza petreceri televizate în Piața Constituției și în Piața Revoluției.

În altă ordine de idei, dacă ți-ai dorit cumva să mergi la operă și nu ai reușit tot anul, te-ar putea interesa Maratonul de la Opera Națională, unde se pune în scenă spectacolul de operetă "Liliacul" de Johann Strauss, urmat de o masă festivă cu artificii și petrecere până în zori.

Poți consulta și lista petrecerilor de Revelion actualizată!

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Imagine din spectacolul de operetă Liliacul
Opera luni, 31 decembrie 2012

Maratonul Revelionului

Loc
Opera Națională București
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

New Year's Eve 2013 - Satoshi Tomiie

Loc
Studio Martin
Revelion 2013 - Back to the future la Palatul Ghika
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

The Fresh BACK TO THE FUTURE

Loc
Palatul Ghika
Revelionul 2013 organizat de primărie în Piața Constituției
Concerte luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013

Loc
Piața Constituției
Revelion 2013 Club Fabrica
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Funk'n'Roll Revelion 2013

Loc
Fabrica
Revelion 2013 in The Vintage Pub
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013 în centrul vechi

Loc
Vintage Pub
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Silvester 2013 - Petrecere de Revelion

Loc
Kulturhaus club
Revelion 2013 in The Silver Church
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013 - Midnight Masquerade Ball

Loc
The Silver Church
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013

Loc
Club B52
Revelion 2013 in club Fire
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013 în inima Bucureștiului

Loc
Fire
Revelion 2013 in club Mojo
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

New Years Eve 2013

Loc
Club Mojo
Revelion 2013 Club A
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

New Year's Party 2013

Loc
Club A
Afis Revelion 2013 Control
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

FlashForward Revelion 2013

Loc
Club Control
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

New Year's Eve Survivors Party 2013

Loc
Panic
Revelion 2013 în Bamboo
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013 cu Alex Velea, Andreea Bănică și Connect-R

Loc
Bamboo București
Revelion 2013 El Comandante Grande
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013

Loc
El Grande Comandante
Revelion 2013 in Club Tribute
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013 - History Repeating

Loc
Tribute
Revelion 2013 in True Club
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

New Years Eve 2013 cu Emanuel Mirea Band

Loc
True Club
Revelion 2013 in Club The Gang
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013 - 007 Bond Party

Loc
The Gang
Revelion 2013 in Hard Rock Cafe
Petreceri luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013 - Disco VS. Rock

Loc
Hard Rock Cafe

Trending