Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Geniul creativ al lui John Lennon capătă contur într-un nou film despre viața sa - TRAILER

Un nou film despre viața și moartea tragică a lui John Lennon va putea fi vizionat gratuit pe site-ul GeniusTheMovie.com începând cu 8 decembrie, dată la care se împlinesc 32 de ani de la moartea artistului.
John Lennon

John Lennon

Un nou film despre viața și moartea tragică a lui John Lennon va putea fi vizionat gratuit pe site-ul GeniusTheMovie.com începând cu data de 8 decembrie. Filmul se numește Genius și este produs de compania Apple Records din Los Angeles.

John Lennon

John Lennon

”Mulți cred că John Lennon a fost un geniu muzical. Muzica sa a traversat culturi și chiar generații - Beatles au vândut peste 2 miliarde de albume, iar în iunie 2012 au ajuns pe primul loc în topul iTunes. Sunt la fel de mari acum pe cât erau în perioada lor de glorie, deși jumătate din membrii trupei sunt morți. " a declarat R. M. Comfort, producătorul companiei Apple Records.

Chiar înainte de a fi omorât, John Lennon a declarat pentru revista Playboy că nu își dorește să moară la 40 de ani. Ironia sorții a făcut ca acesta să fie împușcat chiar la 40 de ani de către o persoană care nu își dorea altceva decât să ajungă faimos. Despre motivația din spatele celui care a comis această crimă în corelație cu modul în care funcționează psihicul uman se vorbește pe larg în filmul Genius.

”Filmul îți dă fiori pentru că dezvăluie ce ar face oamenii pentru bani. Sunt oameni care te-ar omorî pur și simplu, fără niciun motiv. Câtă vreme le oferi suma potrivită de bani și le dai siguranța că nu pot fi prinși, ar face asta fără niciun regret. ”, povestește Comfort, producătorul.

Genius The Movie Trailer

Filmul va putea fi vizionat pe site-ul GeniusTheMovie.com, începând cu 8 decembrie 2012, dată la care se împlinesc 32 de ani de la moartea lui John Lennon.

Citește mai multe despre John LennonThe Beatles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Alice In Chains este gata de lansare

Noul album semnat Alice In Chains este gata, a confirmat Jerry Cantrell, chitaristul formației. Încă fără titlu, materialul va fi...

Închide