Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Forbes a publicat topul celor mai bine plătite artiste în 2012

Britney Spears se află pe prima poziție în topul realizat de Forbes anul acesta, având o avere estimată la 58 de milioane de dolari. În top 10 se află de asemenea Rihanna, Katy Perry și Adele. Mai jos puteți consulta lista completă precum și sumele câștigate de fiecare artistă în parte.
Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears se află pe prima poziție în topul realizat de Forbes anul acesta, având o avere estimată la 58 de milioane de dolari. În top 10 se află de asemenea  Rihanna, Katy Perry și Adele. Mai jos puteți consulta lista completă precum și sumele câștigate de fiecare artistă în parte.

Britney Spears

Britney Spears

Anul 2012 s-a arătat a fi unul prolific pentru Britney Spears. Ultimul său album, Femme Fatale, s-a vândut în peste un milion de exemplare, artista câștigând, de asemenea, o sumă substanțială din vânzarea parfumurilor ei. Lăsând în urmă momentele dificile prin care a trecut în ultimii ani, Britney Spears pare să fi revenit la vechiul statut de divă pop, cântăreața fiind implicată și în show-ul TV X Factor US. Rivala sa, Christina Aguilera, jurat de asemenea la o emisiune-concurs similară, nu se află în topul Forbes, în ciuda lansării unui nou album și a promovării constante a single-urilor sale în cadrul The Voice.

Rihanna

Rihanna

Pe poziția a 3-a se află Rihanna, ce a lansat anul acesta albumul Unapologetic. Single-ul Diamonds de pe acest material beneficiază deja de un videoclip, artista promovând și alte piese în cadrul emisiunilor la care a fost invitată. Câștigurile sale se ridică la 53 de milioane de dolari.

Lady Gaga

Lady Gaga (Foto: www.facebook.com)

Lady Gaga se află pe următoarea poziție cu 52 de milioane de dolari. Anul acesta ea a primit premiul pentru pace The LennonOno, înregistrând deja pentru următorul album. Conform declarațiilor sale Gaga are deja compuse 50 de piese din care va trebui să aleagă în jur de 14.

Mai jos puteți consulta topul complet realizat de publicația Forbes.

TOP 10 Forbes - Cele mai mari vânzări ale unei artiste în 2012

  1. Britney Spears - 58 milioane $
  2. Taylor Swift - 57 milioane $
  3. Rihanna - 53 milioane $
  4. Lady Gaga - 52 milioane $
  5. Katy Perry - 45 milioane $
  6. Beyonce - 40 milioane $
  7. Adele - 35 milioane $
  8. Sade - 33 milioane $
  9. Madonna - 30 milioane $
  10. Shakira - 20 milioane $

Citește mai multe despre Lady GagaRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Plant dezvăluie planurile pentru 2013

Robert Plant a dezvăluit ce planuri are pentru anul viitor. Proaspăt căsătorit cu cântăreața americană Patty Griffin, artistul petrece mai...

Închide