Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Firma cântă despre ”Copiii cerului” - VIDEOCLIP

După o pauză de 5 ani de la lansarea ultimului album, trupa Firma revine cu un single nou și cu un videoclip regizat de către solistul formației, Daniel Rocca. Piesa se numește Copiii cerului, iar clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.
Firma

Firma

Urmărește-ne pe

După o pauză de 5 ani de la lansarea ultimului album, trupa Firma revine cu un single nou și cu un videoclip regizat de către solistul formației, Daniel Rocca. Piesa se numește Copiii cerului, iar clipul poate fi urmărit mai jos.

Firma

Firma (Foto: www.facebook.com)

Despre Firma nu am mai auzit nimic de ceva vreme, însă asta nu înseamnă că băieții au stat degeaba. Single-ul Copiii cerului a fost lansat cu câteva luni în urmă, în vreme ce videoclipul a apărut în urmă cu câteva zile, ”fără surle, dar cu trâmbițe” , după cum au specificat pe pagina de facebook membrii trupei.

Noutățile nu se opresc, însă, aici. Un nou album Firma va apărea, de asemenea, în curând. Conform spuselor solistului trupei, Daniel Rocca, “va fi un material în limba română şi va beneficia de colaborări cu artişti consacraţi şi o serie de muzicieni tineri”.

FiRMA - Copiii Cerului (VIDEOCLIP OFICIAL)

Firma a lansat până în prezent două albume: La orbire (2003) și Exit (2007). În 2007 trupa a fost nominalizată la secțiunea ”New sounds of Europe”, din cadrul MTV EMA, devenind, astfel, prima formație românească nominalizată la o secțiune internațională.

Citește mai multe despre Firma
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jason Newsted va debuta cu noua trupă în ianuarie 2013

Jason Newsted a finalizat lucrul la prima melodie a noii sale trupe. Fostul basist de la Metallica va cânta cu...

Închide