Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Firma cântă despre ”Copiii cerului” - VIDEOCLIP

După o pauză de 5 ani de la lansarea ultimului album, trupa Firma revine cu un single nou și cu un videoclip regizat de către solistul formației, Daniel Rocca. Piesa se numește Copiii cerului, iar clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.
Firma

Firma

După o pauză de 5 ani de la lansarea ultimului album, trupa Firma revine cu un single nou și cu un videoclip regizat de către solistul formației, Daniel Rocca. Piesa se numește Copiii cerului, iar clipul poate fi urmărit mai jos.

Firma

Firma (Foto: www.facebook.com)

Despre Firma nu am mai auzit nimic de ceva vreme, însă asta nu înseamnă că băieții au stat degeaba. Single-ul Copiii cerului a fost lansat cu câteva luni în urmă, în vreme ce videoclipul a apărut în urmă cu câteva zile, ”fără surle, dar cu trâmbițe” , după cum au specificat pe pagina de facebook membrii trupei.

Noutățile nu se opresc, însă, aici. Un nou album Firma va apărea, de asemenea, în curând. Conform spuselor solistului trupei, Daniel Rocca, “va fi un material în limba română şi va beneficia de colaborări cu artişti consacraţi şi o serie de muzicieni tineri”.

FiRMA - Copiii Cerului (VIDEOCLIP OFICIAL)

Firma a lansat până în prezent două albume: La orbire (2003) și Exit (2007). În 2007 trupa a fost nominalizată la secțiunea ”New sounds of Europe”, din cadrul MTV EMA, devenind, astfel, prima formație românească nominalizată la o secțiune internațională.

Citește mai multe despre Firma
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jason Newsted va debuta cu noua trupă în ianuarie 2013

Jason Newsted a finalizat lucrul la prima melodie a noii sale trupe. Fostul basist de la Metallica va cânta cu...

Închide