Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Firma cântă despre ”Copiii cerului” - VIDEOCLIP

După o pauză de 5 ani de la lansarea ultimului album, trupa Firma revine cu un single nou și cu un videoclip regizat de către solistul formației, Daniel Rocca. Piesa se numește Copiii cerului, iar clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Firma
Firma │ FOTO: www.facebook.com

După o pauză de 5 ani de la lansarea ultimului album, trupa Firma revine cu un single nou și cu un videoclip regizat de către solistul formației, Daniel Rocca. Piesa se numește Copiii cerului, iar clipul poate fi urmărit mai jos.

Firma

Firma │ FOTO: www.facebook.com

Despre Firma nu am mai auzit nimic de ceva vreme, însă asta nu înseamnă că băieții au stat degeaba. Single-ul Copiii cerului a fost lansat cu câteva luni în urmă, în vreme ce videoclipul a apărut în urmă cu câteva zile, ”fără surle, dar cu trâmbițe” , după cum au specificat pe pagina de facebook membrii trupei.

Noutățile nu se opresc, însă, aici. Un nou album Firma va apărea, de asemenea, în curând. Conform spuselor solistului trupei, Daniel Rocca, “va fi un material în limba română şi va beneficia de colaborări cu artişti consacraţi şi o serie de muzicieni tineri”.

FiRMA - Copiii Cerului (VIDEOCLIP OFICIAL)

Firma a lansat până în prezent două albume: La orbire (2003) și Exit (2007). În 2007 trupa a fost nominalizată la secțiunea ”New sounds of Europe”, din cadrul MTV EMA, devenind, astfel, prima formație românească nominalizată la o secțiune internațională.
Comentează

Trending