Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Fanii cântă alături de Maroon 5 piesa Daylight - VIDEOCLIP

Maroon 5 a lansat un nou videoclip în care care fanii trupei au contribuit cu propria lor interpretare a piesei Daylight. Inițiativa acestui proiect a aparținut membrilor Maroon 5, rezultatul fiind cu clip presărat cu gândurile celor care ascultă muzica acestei formații.
Maroon 5 - Daylight

Maroon 5 - Daylight

Maroon 5 a lansat un nou videoclip în care care fanii trupei au contribuit cu propria lor interpretare a piesei Daylight. Inițiativa acestui proiect a aparținut membrilor Maroon 5, rezultatul fiind cu clip presărat cu gândurile celor care ascultă muzica acestei formații. Vă invităm să urmăriți videoclipul mai jos.

Maroon 5 - Daylight

Maroon 5 - Daylight (Foto: www.facebook.com)

Piesa Daylight este cel de-al 3-lea extras de pe albumul Overexposed. Single-ul a fost interpretat în premieră pe 8 noiembrie în cadrul concursului The Voice, fiind apoi promovat și la alte emisiuni precum The Ellen DeGeneres Show și SNL.

Pentru realizarea videoclipului membrii trupei Maroon 5 au apelat la suportul unei baze impresionante de fani.

”Avem nevoie de ajutorul vostru pentru realizarea viitorului nostru videoclip. Dorim să vă auzim povestea, așa încât vă rugăm să înregistrați câteva gânduri.  Există posibilitatea ca videoclipul piesei Daylight, regizat de Jonas Akerlund, să conțină înregistrarea voastră. Indiferent de cât de diferiți am fi, există teme comune care ne unesc, ne inspiră și ne arată lucrurile care sunt cu adevărat importante. Prin acest videoclip vom prezenta lumea de astăzi și cea de dincolo de rutină, creând astfel mai mult decât un clip. ”, a declarat Adam Levine

Înregistrări ale fanilor Maroon 5 din întreaga lume au fost astfel incluse în ”Proiectul Daylight”. Rezultatul poate fi urmărit în videoclipul oficial de mai jos.

Maroon 5 - Daylight

Citește mai multe despre Maroon 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rammstein revine cu varianta necenzurată a clipului Mein Herz Brennt - VIDEOCLIP

La doar​ câteva zile de la apariție clipului Mein Herz Brennt - piano version, Rammstein a lansat a doua versiune...

Închide