Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Eminem cântă Queen pe noul single Skylar Grey - C'mon Let Me Ride - VIDEO

Skylar Grey revine cu single-ul C'mon Let Me Ride feat. Eminem. Influențată de celebrul rapper, artista a trecut la o satiră pop controversată.

Publicat

pe

Skylar Grey feat. Eminem C'mon Let Me Ride Single
Skylar Grey feat. Eminem C'mon Let Me Ride Single │ FOTO: www.facebook.com

Dacă numele de Skylar Grey nu vă spune nimic, revedeți clipul lui Dr. Dre feat. Eminem – I Need a Doctor și fiți mai atenți la artista ce interpretează refrenul. Aceea este Skyler Grey, care vine acum cu nou single și videoclip extrem de controversat și cântat împreună cu Eminem. Acesta se intitulează C'mon Let Me Ride și va fi lansat pe 11 decembrie.

Skylar Grey feat. Eminem C'mon Let Me Ride Single

Skylar Grey feat. Eminem C'mon Let Me Ride Single │ FOTO: www.facebook.com

Eminem a avut o mare influență asupra lui Skylat Grey, care și-a schimbat abordarea muzicală radical. Aceasta a trecut la o satiră pop, care se reflectă nu doar versuri și sound, ci și în imaginea și videoclipurile ei. Mai jos puteți vedea un making of al viitorului clip și lyric video-ul single-ului C'mon Let Me Ride. Versurile sunt explicite, cu tente sexuale puternice, despre care Grey a declarat că sunt ironice și fac referire la muzica și media ce a devenit prea sexuală și la tinerele care încearcă să imite toate acestea.

Am învățat de la Em că pot să mă distrez. Este foarte sarcastic și mă face să râd mereu și sunt părți ale personalității mele pe care nu le-am arătat niciodată într-un cântec. Simt că mi-a arătat că nu trebuie să-mi fie frică să-mi arăt acele părți”, a declarat artista pentru revista Rolling Stone.

Making Of Skylar Grey feat. Eminem - C'mon Let Me Ride

Piesa include și un fragment din celebrul cântec Queen, Bicycle Race, care este interpretat de Eminem. Videoclipul a fost deja filmat în Detroit și va fi lansat pe 11 decembrie. În aceeași zi single-ul va fi disponibil pe iTunes. C'mon Let Me Ride este primul extras de pe noul album al artistei, programat să apară în primăvara lui 2013. Intitulat Don’t Look Down, materialul este produs de Eminem, despre care Grey are numai cuvinte de laudă.

Sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată că îl am pe Eminem de partea mea întrucât nu este doar unul dintre cei mai artști ai lumii, dar am încredere în urechile și sensibilitatea sa, ceea ce este un lucru greu de găsit. Marshall poate să audă aur prin cele mai proaste înregistrări”, a mai precizat artista.

Skylar Grey feat. Eminem - C'mon Let Me Ride - Lyric Video

Comentează

Trending