Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Eminem cântă Queen pe noul single Skylar Grey - C'mon Let Me Ride - VIDEO

Skylar Grey revine cu single-ul C'mon Let Me Ride feat. Eminem. Influențată de celebrul rapper, artista a trecut la o satiră pop controversată.
Skylar Grey feat. Eminem C'mon Let Me Ride Single

Skylar Grey feat. Eminem C'mon Let Me Ride Single

Urmărește-ne pe

Dacă numele de Skylar Grey nu vă spune nimic, revedeți clipul lui Dr. Dre feat. Eminem – I Need a Doctor și fiți mai atenți la artista ce interpretează refrenul. Aceea este Skyler Grey, care vine acum cu nou single și videoclip extrem de controversat și cântat împreună cu Eminem. Acesta se intitulează C'mon Let Me Ride și va fi lansat pe 11 decembrie.

Skylar Grey feat. Eminem C'mon Let Me Ride Single

Skylar Grey feat. Eminem C'mon Let Me Ride Single (Foto: www.facebook.com)

Eminem a avut o mare influență asupra lui Skylat Grey, care și-a schimbat abordarea muzicală radical. Aceasta a trecut la o satiră pop, care se reflectă nu doar versuri și sound, ci și în imaginea și videoclipurile ei. Mai jos puteți vedea un making of al viitorului clip și lyric video-ul single-ului C'mon Let Me Ride. Versurile sunt explicite, cu tente sexuale puternice, despre care Grey a declarat că sunt ironice și fac referire la muzica și media ce a devenit prea sexuală și la tinerele care încearcă să imite toate acestea.

Am învățat de la Em că pot să mă distrez. Este foarte sarcastic și mă face să râd mereu și sunt părți ale personalității mele pe care nu le-am arătat niciodată într-un cântec. Simt că mi-a arătat că nu trebuie să-mi fie frică să-mi arăt acele părți”, a declarat artista pentru revista Rolling Stone.

Making Of Skylar Grey feat. Eminem - C'mon Let Me Ride

Piesa include și un fragment din celebrul cântec Queen, Bicycle Race, care este interpretat de Eminem. Videoclipul a fost deja filmat în Detroit și va fi lansat pe 11 decembrie. În aceeași zi single-ul va fi disponibil pe iTunes. C'mon Let Me Ride este primul extras de pe noul album al artistei, programat să apară în primăvara lui 2013. Intitulat Don’t Look Down, materialul este produs de Eminem, despre care Grey are numai cuvinte de laudă.

Sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată că îl am pe Eminem de partea mea întrucât nu este doar unul dintre cei mai artști ai lumii, dar am încredere în urechile și sensibilitatea sa, ceea ce este un lucru greu de găsit. Marshall poate să audă aur prin cele mai proaste înregistrări”, a mai precizat artista.

Skylar Grey feat. Eminem - C'mon Let Me Ride - Lyric Video

Citește mai multe despre EminemSkylar Grey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leona Lewis își deschide inima în piesa Lovebird - VIDEOCLIP

Leona Lewis revine în atenția publicului cu un nou videoclip, realizat pentru piesa Lovebird. Single-ul este al 4-lea extras de...

Închide