Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Emeli Sandé ironizează casele de discuri în Clown – VIDEOCLIP

În noul clip Clown, Emeli Sande compară casele de discuri cu niște generali exploatatori. Artista îndeamnă oamenii să nu accepte niciodată să fie batjocoriți sau judecați pe nedrept.
Emeli Sandé - Clown Video

Secvență clip Emeli Sandé - Clown

Emeli Sandé a decis vorbească despre atitudinea nedreaptă a unor case de discuri, prin intermediul noului clip lansat, Clown. Materialul este regizat de Wiz, care a colaborat în trecut cu Artick Monkeys și Kasabian. Videoclipul se vrea a fi un avertisment pentru tinerii artiști care încă nu s-au confruntat cu realitatea industriei muzicale și vor cu disperare un contract cu o casă de discuri.

Emeli Sandé - Clown Video

Secvență clip Emeli Sandé - Clown

Videoclipul ilustrează un scurt metraj alb-negru și mut, în care artista se întâlnește cu mai mulți generali și comandanți de armată. Aceasta este încolțită de autorități și obligată să semneze un contract, care aparent o va ajuta să-și clădească o carieră de succes. Însă, odată semnat acordul artista își pierde libertatea și identitatea.

„Descrie ce am simțit eu când încercam să semnez cu cineva. Mergeam la tot felul de întâlniri, iar oamenii se uitau la mine și se întrebau „Ce putem face noi cu tine?”. Mesajul este să nu permiți să fii judecat de alții sau să fii luat de prost”, este comentariul postat de Sandé alături de clip.

Emeli Sandé este una dintre noile descoperiri muzicale în Regatul Unit, care a reușit anul acesta să o detroneze pe Adele în topul celor mai vândute albume din UK în 2012. Discul de debut al cântăreței din Scoția, Our Version of Events s-a bucurat de un succes enorm și a întrecut în vânzări binecunoscutul material 21 al lui Adele. Clown este al 5-lea single de pe album și va fi lansat pe 23 decembrie.

Înainte să se apuce serios de muzică, artista și-a dorit foarte mult să devină medic. În momentul în care a renunțat la studiile în medicină pentru muzică și-a promis că va munci din greu să se dezvolte ca artist și să compună pentru cât mai multă lume. Ambiția și devotamentul lui Sandé iată că au dat rezultate, iar aceasta este, cel puțin astăzi, unul dintre artiștii de top în Regatul Unit.

Emeli Sandé - Clown

Citește mai multe despre Emeli Sande
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un documentar Eagles va fi lansat in 2013

Un nou documentar despre formața Eagles, va avea premiera la Festivalul de film de la Sundance de anul viitor. Produs...

Închide