Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

DVD-ul Metallica - Quebec Magnetic poate fi cumpărat online

Noul DVD Metallica, Quebec Magnetic a fost lansat azi, 10 decembrie, și poate fi achiziționat de pe site-ul formației www.metallica.com la prețul de 15.99 dolari. Este primul produs oficial apărut la propria casa de discuri Blackened Recordings iar după prezentarea pieselor The Day That Never Comes și Master of Puppets vă invităm să urmăriți înregistrarea melodiei The Four Horsemen.
metallica

Noul DVD Metallica, Quebec Magnetic a fost lansat azi, 10 decembrie, și poate fi achiziționat de pe site-ul formației metallica.com la prețul de 15.99 dolari. Este primul produs oficial apărut la propria casa de discuri Blackened Recordings iar după prezentarea pieselor The Day That Never Comes și Master of Puppets vă invităm să urmăriți mai jos înregistrarea melodiilor The Four Horsemen și My Apocalypse.

Metallica concerteaza in inchisoare

Metallica

Discul este disponibil in format DVD/Blu-ray si a fost înregistrat cu ocazia concertelor susținute la Colisee Pepsi, Quebec, Canada, când formația se afla în turneul World Magnetic Tour 2009. Wayne Isham este cel care a produs acest material video care conform trupei este un produs la cele mai înalte standarde. În vârstă de 54 de ani, Wayne a colaborat de-a lungul timpului cu nume mari din muzica internațională ca Pink Floyd, Pantera, Motley Crue, Godsmack, Def Leppard, Bon Jovi, Avenged Sevenfold, etc. Consultă tracklist-ul Death Magnetic.

După ce în 2000 a dat în judecată Napster și s-a luptat cu serviciile mai mult sau mai puțin legale de distribuție online a muzicii, trupa a semnat recent un acord cu Spotify prin care pune la dispoziție întreg catalogul muzical.

Metallica - The Four Horsemen

Metallica - My Apocalypse

Citește mai multe despre Metallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celelalte Cuvinte - mini turneu în sudul tării

Celelalte Cuvinte va susține 3 concerte în marile orașe din sudul țării. Primul spectacol va avea loc pe 14 decembrie...

Închide