Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Dream Theater înregistrează un nou album

Dream Theater și-a prelungit contractul cu Roadrunner Records pentru apariția viitorului disc. Trupa se află în studio unde înregistrează cel de-al 12-lea material discografic, programat spre lansare în prima parte a anului viitor.
Dream Theater

Dream Theater

După trei albume lansate sub egida Roadrunner Records, formația Dream Theater și-a reînnoit contractul cu labelul american pentru apariția viitorului disc. Trupa se află în studio unde înregistrează cel de-al 12-lea material discografic, programat spre lansare în prima parte a anului viitor, urmat de un turneu de promovare.

Dream Theater

Dream Theater (Foto: www.facebook.com)

Formația a declarat:

"Suntem foarte încântați să mergem înainte cu Roadrunner. Împreună am lansat trei albume excepționale - Systematic Chaos (2007), Black Clouds & Silver Linings (2009), A Dramatic Turn of Events (2011) - și am legat o prietenie de lungă durată care este foarte creativă și profesională".

Dream Theater a primit în acest an primul premiu Grammy pentru piesa On The Backs Of Angels extrasă de pe ultimul album. Cu o carieră de peste 27 de ani de activitate și 11 albume lansate, trupa a vândut la nivel global peste 13 milioane de discuri și a primit numeroase premii internaționale. Mai jos puteți urmări videoclipul piesei On The Backs of Angels.

Citește mai multe despre Dream Theater
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jazzappella cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

De la rock si alternativ, GuerriLIVE Acoustic trece in registrul jazz-ului. Luni, 10 decembrie, de la 6 la 7 seara,...

Închide