Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Doar câteva zile până la concertul aniversar Celelalte Cuvinte din București

Mai sunt câteva zile până la concertul Celelalte Cuvinte de pe 14 decembrie, din Chaos Venue, București. Trupa sărbătorește 31 de ani de carieră neîntreruptă.

Publicat

pe

Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012
Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Trupa Celelalte Cuvinte va susține peste câteva zile un concert extraordinar în Chaos Venue din București. Evenimentul din 14 decembrie face parte dintr-o serie de concerte prin care una dintre legendele rock-ului românesc sărbătorește 31 de ani de carieră neîntreruptă.

Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Vezi galeria foto Celelalte Cuvinte la Rock The City 2012

Fanii formației din întreaga țară vor avea ocazia să încheie acest final de an cu concert marca Celelalte Cuvinte. Grupul va fi prezent în cluburi din mai multe orașe, iar Capitala nu lipsește de pe listă. În plus, alegerea momentului revenirii în București nu este deloc întâmplătoare. Cei mai vechi fani ai grupului știu că la jumătatea lunii decembrie, însă cu 31 de ani în urmă, Celelalte Cuvinte a susținut la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara, un concert ce a intrat în istorie și a fost considerat de atunci, actul oficial de naștere a trupei. Acum, la mai mult de trei decenii de la momentul respectiv, trupa se prezintă în fața fidelului publicului bucureștean pentru a sărbători această zi.

Cei de la Celelalte Cuvinte își invită fanii și iubitorii muzicii rock la concerte având de partea lor o tehnică instrumentală desăvârșită, o măiestrie câștigată în ceo 31 de ani de activitate neîntreruptă și piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu vor lipsi dintr-o cântare a trupei se numără Iarbă prin păr, Dacă vrei, Armaghedon, Zmeie și fabuloasa lucrare rock Oglinda. Având în vedere că ne aflăm în perioada Sărbătorilor de Iarnă, poate grupul va interpreta și celebrul colind Iarna, pe care îl puteți asculta mai jos.

Celelalte Cuvinte înseamnă Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) și Ovidiu Roșu (sunet).

După ce formația a concertat luna trecută în Timișoara și Arad, show-ul din București, organizat de Phoenix Entertainment, va fi urmat de spectacole în Târgoviște și Craiova. Biletele se găsesc la vânzare pe Eventim.ro.

Celelalte Cuvinte - Iarna

Comentează

Trending