Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

DJ Hefe și Planet H au remixat Gândurile trupei The Mono Jacks - AUDIO

Gândurile celor de la The Mono Jacks, au fost despicate și rearanjate într-o nouă formă de Planet H și DJ Hefe. Rezultatul, este un remix ce păstrează intensitatea piesei, dar sub o altă formă.
The Mono Jacks - Gândurile Video

Secvență clip The Mono Jacks - Gândurile

Urmărește-ne pe

Gândurile celor de la The Mono Jacks, au fost despicate și rearanjate într-o nouă formă de Planet H și DJ Hefe. Rezultatul, este un remix ce păstrează intensitatea piesei, dar sub o altă formă, după cum puteți asculta și mai jos.

The Mono Jacks - Gândurile Video

Secvență clip The Mono Jacks - Gândurile

Gândurile este ultimul extras al trupei The Mono Jacks de pe EP-ul Fortunes, ce a fost extrem de bine ilustrat în videoclipul regizat de Marian Crișan. Sound-ul cântecului și interpretarea solistului parcă spun povestea unui animal ținut captiv care la final este eliberat. Gândurile descrie foarte bine senzația pe care un om o are când poartă pe suflet o greutate, de care reușește la un moment dat să scape.

Remixul realizat de Planet H și DJ Hefe transmite aceleași sentimente, păstrând esența melodiei, pe care însă o îmbracă într-o altă haină - electro. Vocea solistului este distorsionată și răzbate printre beat-urile de dubstep și drum & bass, care te zguduie de gândurile ce te țin în loc. Spre deosebire de varianta originală, remixul reprezintă o exprimare mai violentă a sentimentelor, dar finalul este același - de eliberare.

Remix Planet H feat. DJ Hefe - Gândurile - The Mono Jacks

Citește mai multe despre The Mono Jacks
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Doors live pe Facebook

Legendarul concert Live At The Bowl '68 al trupei The Doors va putea fi vizionat pe Facebook, prin streaming digital,...

Închide