Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Dido a lansat single-ul Let Us Move On - AUDIO

Dido a lansat o nouă piesă, intitulată Let Us Move On. Single-ul, cântat în duet cu rapper-ul Kendrick Lamar, este extras de pe albumul Girl Who Got Away ce va apărea pe piață în martie 2013. Noul single poate fi ascultat pe InfoMusic.

Urmărește-ne pe

Dido a lansat o nouă piesă, intitulată Let Us Move On. Single-ul, cântat în duet cu rapper-ul Kendrick Lamar, este extras de pe albumul Girl Who Got Away ce va apărea pe piață în martie 2013. Piesa poate fi ascultată mai jos.

Dido

Dido (Foto: www.facebook.com)

După o pauză de 4 ani de la lansarea albumului Safe Trip Home (2008), Dido revine în atenția publicului cu un nou material discografic. Următorul album, ce va fi lansat pe 4 martie anul viitor, se va numi Girl Who Got Away și va include colaborări cu producători precum Rollo Armstrong, Sister Bliss, Lester Mendez, A. R. Rahman, Rick Nowels, Greg Kurstin, Brian Eno și Jeff Bhaske. Conform declarațiilor făcute de artistă într-un interviu acordat Daily Mail, materialul va transmite bună dispoziție, reprezentând totodată ”o extravaganță electronică”.

Single-ul ales pentru a promova noul album se numește Freedom și va fi lansat pe 31 ianuarie 2012. Până atunci Dido oferă fanilor săi un sample privind sound-ul noului material. Piesa Let Us Move On este prima piesă extrasă de pe albumul Girl Who Got Away și poate fi ascultată mai jos.

Dido ft. Kendrick Lamar - Let us move on

Tracklist Girl Who Got Away - Dido

 1.  No Freedom
 2. Girl Who Got Away
 3. Let Us Move On
 4. Blackbird
 5. End of Night
 6. Sitting on the Roof of the World
 7. Love to Blame
 8. Go Dreaming
 9. Happy New Year
 10. Loveless Hearts
 11. Day Before We Went to War

Citește mai multe despre Dido
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coma a lansat un nou clip, Vezi - VIDEOCLIP

Formația Coma, a lansat azi, 17 decembrie, un nou videoclip, intitulat Vezi, pe care îl puteți urmări mai jos. Regia...

Închide