Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Desant a lansat o piesă de Crăciun, Cântec de Iarnă - AUDIO

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, iar anul trecut în pragul sărbătorilor de iarna a lansat videoclipul piesei Joc de noroc, în acest an Desant vine cu o nouă surpriză şi lansează piesa Cântec de Iarnă pe care o puteți asculta pe InfoMusic.

Publicat

pe

Desant
Desant

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, iar anul trecut în pragul sărbătorilor de iarna a lansat clipul piesei Joc de noroc, în acest an Desant vine cu o nouă surpriză şi lansează piesa Cântec de Iarnă pe care o puteți asculta mai jos.

Melodia vine după apariía albumului de debut, lansat în luna noiembrie, intitulat Joc De Noroc, album ce este realizat în format digipack. Discul conţine 14 piese printre care se pot regăsi varianta radio a piesei Joc de noroc şi varianta acustică a piesei Anii ce au fost, a fost produs de propria casă de discuri Desant Factory şi poate fi achiziţionat de pe site-ul oficial al formaţiei - desantrock.ro.

DesantDespre această piesă trupa a declarat:

„Este un cântec pe care îl facem cadou tuturor celor care ne ascultă muzica, ne susţin şi îi simţim aproape; nu este un cântec conform genului pe care îl abordăm, întrucât starea creată de sărbătorile de iarnă este una mai specială. Sărbători Fericite şi un An Nou mai bun decât cel ce a trecut, cu mai multe împliniri şi bucurii tuturor”.

Lansarea oficială a formației a avut loc în data de 21 septembrie 2012, la Arenele Romane din București, după ce în luna iunie au concertat în deschiderea formațiilor Europe și Manowar în cadrul Festivalului OST.

Desant - Cântec de Iarnă

 

Comentează

Trending