Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Depeche Mode lansează noul album în martie 2013

Depeche Mode a anunțat că noul album, fără titlul momentan, va fi lansat în martie 2013. Apariția discului va fi urmată de turneu european de promovare ce include un concert și la București pe 15 mar 2013 la Arena Națională.
Depeche Mode

Depeche Mode

Urmărește-ne pe

Depeche Mode a anunțat oficial că noul album, al cărui titlul nu-l cunoaștem încă, va fi lansat în martie 2013. Potrivit membrilor formației, noile piese sunt unele dintre cele mai bune melodii compuse până acum și au influențe soul.

Experiența noului disc Depeche Mode va fi una interesanta întrucât artiștii au vrut să aducă în piesele de studio cât mai multe elemente din concertele live. Deși au în spate ani buni de show-uri live, cei de la Depeche Mode sunt încă îndrăgostiți de experiența de pe scenă, de energia și nervozitatea pe care ți-o oferă publicul, după cum au mărturisit în conferința de la Paris, din octombrie.

Depeche Mode

Depeche Mode (Foto: www.facebook.com)

„Sunt foarte mulțumit de cum a ieșit albumul. Muzica are un vibe similar cu cel al materialelor Violator, Songs of Faith and Devotion și cred că piesele de pe album se numără printre cele mai bune melodii pe care le-am făcut vreodată”, a declarat Martin Gore.

Noile compoziții sunt semnate de Gore și Dave Gahan, iar de producție s-a ocupat și de această dată Daniel Miller. Primul extras de pe album a fost dezvăluit de trupă în urmă cu 2 luni. Piesa se intitulează Angel of Love - AUDIO.

„Albumul are un simț foarte organic și direct. Nu este un album de blues, dar are cu siguranță un vibe de soul. În timpul înregistrărilor chiar am încercat să surprindem mai mult elementele unui concert live pe album”, a precizat Gahan.

Lansarea albumului va fi urmată de un turneu european de promovare ce va începe pe 7 mai. Trupa Depeche Mode va ajunge și la București pe Arena Națională pe 15 mai 2013. Biletele pentru concertul organizat de Emagic sunt deja puse în vânzare pe www.MyTicket.ro. Fanii formației nu au stat pe gânduri și au început să achiziționeze bilete, categoria Gazon A fiind cea mai solicitată și aproape de epuizare. Mai multe detalii despre concert și prețurile biletelor sunt disponibile pe pagina din agendă a concertului. Până la show-ul din Capitală vă propunem mai jos un concert Depeche Mode din 2001, de la Paris, un loc ce are o importanță deosebită pentru formație.

Depeche Mode: Live One Night in Paris 2001 (Concert integral)

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche Mode
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rod Stewart și CeeLo Green cântă Merry Christmas, Baby - VIDEO

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut...

Închide