Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Dekadens va concerta unplugged la MTV România

Trupa de indie-punk Dekadens va susține un concert unplugged la MTV România duminică, 9 decembrie 2012, începând de la 22.00. Formația a selectat cele mai bune piese, reorchestrâdu-le pentru a suna cât mai bine la rece.
Trupa Dekadens

Trupa Dekadens

Trupa de indie-punk Dekadens va susține un concert unplugged la MTV România duminică, 9 decembrie 2012, începând de la 22.00. Formația a selectat cele mai bune piese, reorchestrându-le pentru a suna cât mai bine la rece. Dekadens are la activ un turneu susținut pe continentul nord-american, cu concerte în Canada și Statele Unite. În România, formația a cântat în cadrul unor festivaluri precum B’Estfest (2008, 2012) şi Stufstock (2007, 2009).

Trupa Dekadens

Trupa Dekadens

Solista Andreea “Verde” Lupescu va vorbi la MTV despre concertele sfârșitului de an și videoclipurile aflate în lucru pentru a fi lansate în 2013. Ultimul clip Dekadens a fost lansat la sfârșitul lunii mai 2012 pentru promovarea melodiei "Fix me up".

VIDEO Dekadens - Fix me up

În ultima perioadă, Dekadens a publicat pe youtube mai multe înregistrări din timpul repetițiilor la piesele acustice. "Kids" este cea mai recentă demonstrație, iar clipul de mai jos poate constitui un preview pentru unplugged-ul de la MTV.

Repetiții Dekadens - Kids (acustic)

Înființată în 2006 la iniţiativa lui Janin Pasniciuc, Dekadens combină genurile punk, rock şi indie. Debutul discografic oficial, Kill &Tell a fost urmat de câteva schimbări în componență. Andreea Lupescu este solista trupei începând din 2010, devenind și imaginea Dekadens prin abordarea unui stil nonconformist.

Citește mai multe despre Dekadens
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guess Who lansează clipul piesei Onoare

Noul videoclip semnat de Guess Who se numește „Onoare”. Lansarea concomitentă (7 decembrie 2012, ora 18.00) pe Music Channel, MTV,...

Închide