Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Dekadens va concerta unplugged la MTV România

Trupa de indie-punk Dekadens va susține un concert unplugged la MTV România duminică, 9 decembrie 2012, începând de la 22.00. Formația a selectat cele mai bune piese, reorchestrâdu-le pentru a suna cât mai bine la rece.
Trupa Dekadens

Trupa Dekadens

Trupa de indie-punk Dekadens va susține un concert unplugged la MTV România duminică, 9 decembrie 2012, începând de la 22.00. Formația a selectat cele mai bune piese, reorchestrându-le pentru a suna cât mai bine la rece. Dekadens are la activ un turneu susținut pe continentul nord-american, cu concerte în Canada și Statele Unite. În România, formația a cântat în cadrul unor festivaluri precum B’Estfest (2008, 2012) şi Stufstock (2007, 2009).

Trupa Dekadens

Trupa Dekadens

Solista Andreea “Verde” Lupescu va vorbi la MTV despre concertele sfârșitului de an și videoclipurile aflate în lucru pentru a fi lansate în 2013. Ultimul clip Dekadens a fost lansat la sfârșitul lunii mai 2012 pentru promovarea melodiei "Fix me up".

VIDEO Dekadens - Fix me up

În ultima perioadă, Dekadens a publicat pe youtube mai multe înregistrări din timpul repetițiilor la piesele acustice. "Kids" este cea mai recentă demonstrație, iar clipul de mai jos poate constitui un preview pentru unplugged-ul de la MTV.

Repetiții Dekadens - Kids (acustic)

Înființată în 2006 la iniţiativa lui Janin Pasniciuc, Dekadens combină genurile punk, rock şi indie. Debutul discografic oficial, Kill &Tell a fost urmat de câteva schimbări în componență. Andreea Lupescu este solista trupei începând din 2010, devenind și imaginea Dekadens prin abordarea unui stil nonconformist.

Citește mai multe despre Dekadens
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guess Who lansează clipul piesei Onoare

Noul videoclip semnat de Guess Who se numește „Onoare”. Lansarea concomitentă (7 decembrie 2012, ora 18.00) pe Music Channel, MTV,...

Închide