Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Deep Purple relansează albumul Live In Paris 1975

La 38 de ani de la eveniment, Deep Purple va relansa în format audio concertul Live In Paris 1975. Materialul a fost complet remasterizat și va ieși pe piață în data de 30 aprilie 2013 prin intermediul casei de discuri earMusic/Eagle Rock Entertainment.

Deep Purple - Live In Paris 1975

Urmărește-ne pe

La 38 de ani de la eveniment, Deep Purple va relansa în format audio concertul Live In Paris 1975. Materialul a fost complet remasterizat și va ieși pe piață în data de 30 aprilie 2013 prin intermediul casei de discuri earMusic/Eagle Rock Entertainment. Calitatea sunetului este la cele mai înalte standarde iar varianta digitală va ajunge în calculatoarele fanilor începând din 29 ianuarie.

Deep Purple - Live In Paris 1975

Deep Purple - Live In Paris 1975

Show-ul a avut loc în luna aprilie 1975 în sala Palais des Sports din Paris, fiind ultimul concert alături de chitaristul Ritchie Blackmore care a părăsit formația pentru a înființa Rainbow. Înregistrat în formula Ritchie Blackmore - chitară, David Coverdale - voce, Glenn Hughes - voce/bas, Jon Lord - clape și bateristul Ian Paice, Live In Paris conține piese ca Burn, Stormbringer, Highway Star, Space Truckin și Smoke On The Water.

Tot anul viitor, pe 26 aprilie, britanicii vor lansa cel de-al 19-lea album din cariera. Discul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, este primul după o pauză de 8 ani și conține 13 piese printre care Out Of Hand, Hell To Pay, Weirdistan, Uncommon Man și Above And Beyond. CD-ul este produs de Bob Ezrin, care de-a lungul carierei a lucrat cu formațiile Pink Floyd, KISS, Lou Reed, Hanoi Rocks, Peter Gabriel, Kansas, Rod Stewart, Berlin, Nine Inch Nails, The Jayhawks, 30 Seconds to Mars, The Darkness, Jane’s Addiction, Julian Lennon sau The Deftones.

După lansare formația va pleca într-un turneu european de promovare așa ca avem toate șansele să-i revedem la București. Piesa Smoke On The Water înregistrată în 1974 cu ocazia concertului susținut în California poate fi urmărită mai jos.

Deep Purple - Smoke On The Water

Citește mai multe despre Deep Purple
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Morometzii petrec în lipsă de Apocalipsă - AUDIO

De sfârșitul lumii cei de la Morometzii au lansat o piesă noua și vă invită să beți cu ei pe...

Închide