Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

David Guetta a lansat Just One Last Time feat. Taped Rai - VIDEOCLIP

David Guetta a lansat videoclipul noului single, One Last Time, o colaborare cu suedezul Taped Rai. Clipul prezintă o poveste de sacrificiu pentru persoana iubită.
David Guetta - Just One Last Time feat. Taped Rai Video

Secvență clip David Guetta - Just One Last Time feat. Taped Rai

Clipurile lui David Guetta sunt întotdeauna extrem de interesante, iar ultima lansare, pe care o puteți vedea mai jos, nu face excepție. Regizat de Colin Tilley, videoclipul a fost realizat pentru single-ul Just One Last Time, o colaborare cu suedezul Taped Rai.

David Guetta - Just One Last Time feat. Taped Rai Video

Secvență clip David Guetta - Just One Last Time feat. Taped Rai

Povestea prezentată este una de iubire și sacrificiu. Tânărul cântăreț Taped Rai se întoarce în timp pentru a-și salva iubita prinsă într-un incediu. Ajutat de David Guetta, Rai trece prin ziduri și flăcări pentru a ajunge la ea. Dar focul este extins și puternic nelăsând nici o cale de ieșire. Atunci, cântărețul sare pe geam cu iubita sa. Rai își lasă corpul să se prăbușească de asfalt, ținând-o pe partenera sa în brațe ca să o protejeze.

Single-ul One Last Time feat. Taped Rai a fost lansat în format digital în noiembrie și reprezintă al doilea extras oficial de pe cel mai recent album, Nothing but the Beat din 2011.

David Guetta - One Last Time feat. Taped Rai

Citește mai multe despre David Guetta
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vunk a lansat clipul piesei Fiecare - VIDEOCLIP

Trupa Vunk a lansat videoclipul oficial al piesei Fiecare. Single-ul este cel de-al 2-lea extras de pe ultimul album, intitulat...

Închide