Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana) a regizat noul videoclip Soundgarden

La aproape o lună de la apariția clipului Been Away Too Long, Soundgarden a filmat ieri, 18 decembrie, al doilea video de promovare pentru noul album intitulat King Animal. Piesa aleasă poartă numele By Crooked Steps iar videoclipul este produs de liderul trupei Foo Fighters, Dave Grohl (Nirvana).

Soundgarden

La aproape o lună de la apariția primului clip, Been Away Too Long, Soundgarden a filmat ieri, 18 decembrie, al doilea video de promovare pentru noul album intitulat King Animal. Piesa aleasă poartă numele By Crooked Steps iar videoclipul este produs de  liderul trupei Foo Fighters, Dave Grohl (Nirvana).

Soundgarden

Soundgarden

King Animal este primul album după o pauză de 16 ani și a fost lansat la începutul lunii noiembrie. Discul este inregistrat în studiol X din Seattle alături de Adam Kasper, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Foo Fighters, Nirvana sau Peral Jam. Joe Barresi (The Melvins, Queens Of The Stone Age, Weezwe) este responsabil de mixarea discului care a avut loc în studioul din Pasadena, California. CD-ul s-a vândut în peste 83.000 de unități, doar pe teritoriul american, intrând pe locul 5 în topul Billboard 200.

Veteranii grunge-ului au lansat în luna mai un box-set cu toate discurile apărute sub egida A&M Records. Pachetul, intitulat The Classic Album Selection, are un amblaj nou fiecare disc având broșuri de prezentare și coperți realizate special de celebrul artist Josh Graham. Ultimul album Soundgarden, Down on the Upside, a apărut în 1996.

Soundgarden - Burden In My Hand

Citește mai multe despre Dave GrohlSoundgarden
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Megadeth înregistrează un nou album

După rezilierea contractului cu Roadrunner Records, Megadeth a început lucru la cel de-al 14-lea album care este programat spre lansare...

Închide