Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Coșmar cu Moș Crăciun în stil The Killers - I Feel It In My Bones - VIDEOCLIP

Călare pe o motocicletă Harley cu coarne de cerb și cu o țigară atârnând în colțul gurii, Moș Crăciun din visul celor de la The Killers bântuie orașul în căutarea celor care nu au fost cuminți.
The Killers - I Feel It In My Bones

The Killers - I Feel It In My Bones

The Killers spulberă din nou imaginea de personaj pozitiv atribuită prin tradiție lui Moș Crăciun. Călare pe o motocicletă Harley cu coarne de cerb și cu o țigară atârnând în colțul gurii, Moș Crăciun din visul celor de la The Killers bântuie orașul în căutarea celor care nu au fost cuminți. I Feel It In My Bones se numește piesa care dă glas acestei povești, iar videoclipul poate fi urmărit mai jos.

The Killers - I Feel It In My Bones

The Killers - I Feel It In My Bones

Moș Crăciun s-a întors și e mai rău ca niciodată. După lansarea din 2007 a single-ului Don't Shoot Me Santa, The Killers a dezvăluit anul acesta, prin I Feel It In My Bones, o continuare a poveștii începute atunci. Rolul de Bad Santa îi revine, ca și în 2007, lui Ryan Pardley, care urmărește să-i pedepsească din nou pe cei de la The Killers.

Mustrați, probabil, de o conștiință încărcată, membrii trupei visează în noul videoclip că sunt vânați de Moș Crăciun pentru obrăzniciile pe care le-au comis. Cu un scenariu asemănător filmelor western, Moș Crăciun are la el o poză a ”rău-făcătorilor” pe care o arată din bar în bar, întrebând unde îi poate găsi pe Brandon Flowers, Dave Keuning, Mark Stoermer și Ronnie Vannucci, Jr. Deși bea lapte în loc de alcool, nu se sfiește să arunce în aer localul în care a văzut împăiat un cap de cerb, continuându-și apoi drumul nestingherit în căutarea celor de la The Killers.

Mai jos puteți urmări atât clipul din 2007, cât și pe cel proaspăt lansat, pentru a ilustra nefragmentat firul poveștii.

Don't Shoot Me Santa - The Killers

I Feel It In My Bones - The Killers

I Feel It In My Bones este cea de-a 7-a piesă de Crăciun pentru The Killers, seria anuală de melodii cu tematică de sărbători fiind completată de A Great Big Sled (2006), Don’t Shoot Me Santa (2007), Joseph, Better You Than Me (2008), ¡Happy Birthday Guadalupe! (2009), Boots (2010) și The Cowboy’s Christmas Ball (2011). Ca și în anii trecuți, banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile.

Citește mai multe despre The Killers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă un preview al piesei Somewhere de pe noul album Jimi Hendrix - VIDEO

Inginerul de studio al lui Jimi Hendrix a dezvăluit un fragment din piesa Somewhere inclusă pe noul album post-mortem People,...

Închide