Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Corina și Pacha Man se bat cu Pernele moi – AUDIO

După 9 ani Corina colaboreaza din nou cu Pacha Man și lansează single-ul Pernele moi, produs de HaHaHa Production.
Corina - Pernele moi feat. Pacha Man Single

Corina - Pernele moi feat. Pacha Man Single

Corina și Pachan Man nu se bat cu pernele, dar se bat în piept cu noua colaborare. Intitulată Pernele moi, piesa poate fi ascultată mai jos. Corina a lucrat în continuare cu echipa de la HaHaHa production, care a compus și produs noua melodie. Aceasta are influențe puternice de reggae, iar la un moment dat se duce spre ritmurile de manele!? Pernele moi este ca o struțo-cămilă, care ori îți place foarte mult, ori îți displace îngrozitor de tare.

Corina - Pernele moi feat. Pacha Man Single

Corina - Pernele moi feat. Pacha Man Single (Foto: www.facebook.com)

După o pauză destul de lungă, Corina a revenit în atenția publicului datorită single-ului A ta, care a fost difuzat în exces la toate radiourile comerciale din România. Relansarea artistei arată încă o dată că cei de la HaHaHa Production au ingredientele necesare succesului, pe acest segment muzical. În plus, toți cântăreții care fac parte din „familia HaHaHa Production” se susțin și se promovează reciproc.

Corina și Pacha Man au colaborat prima dată în anul 2003. Artista și-a făcut atunci introducerea în muzica româneacă cu piesa Noi Doi. Melodia era cântată împreună cu Pacha Man și era produsă de Marius Moga. Dacă la acea vreme Corina și Pacha Man interpretau o poveste de iubire de nezdruncinat, iată că după 9 ani cei doi nu mai sunt atât de optmiști și cântă despre despărțire.

Corina - Pernele moi feat. Pacha Man

Corina - Noi Doi feat. Pacha Man (2003)

Citește mai multe despre CorinaPacha Man
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Aerosmith ar putea fi ultimul din cariera, potrivit lui Joe Perry

Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, a afirmat recent că Music From Another Dimension ar putea fi ultimul album lansat de...

Închide