Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Connect-R, prins într-o buclă de timp cu Love Is The Way – VIDEOCLIP

Connect-R a lansat noul clip Love Is The Way. Povestea ilustrată îl surprinde pe artist prins într-o buclă de timp întrucât trebuie să schimbe destinul unei tinere.
Connect-R - Love Is The Way Video

Secvență clip Connect-R - Love Is The Way

După celebrul și ultracunoscutul videoclip Vara nu dorm, Connect-R lansează noul clip Love Is The Way, pe care îl puteți viziona mai jos. Piesa se bucură de ceva timp de un succes enorm, iar povestea ilustrată în video este captivantă.

Connect-R - Love Is The Way Video

Secvență clip Connect-R - Love Is The Way

Connect-R este prins într-o buclă temporală, o temă comună a genului SF, folosită de multe ori în filme sau alte clipuri. Artistul retrăiește un interval de ore în mod repetat, dar cu un anume scop. Acesta trebuie să modifice destinul unei tinere fete, care ajunge victima unui accident mortal de mașină. După câteva încercări, Connect-R reușește să-i salveze viața fetei, sacrificându-se pe el. Care este finalul poveștii, vă invităm să aflați în clipul de mai jos.

Galerie foto: Making Of Connect-R – Love Is The Way Video

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

După cum sugerează și titlul Love Is The Way, piesa vine cu un mesaj optimist ce încurajează oamenii să mai renunțe din când în când la pământul de sub picioare și să aibă curajul să stea cu capul în nori. Prin versuri simple și la obiect și un sound comercial electro-pop, Connect-R ne amintește cât de importantă este dragostea și ce forță ne oferă aceasta.

Connect-R – Love Is The Way

Citește mai multe despre Connect-R
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nick Făgădar (Luna amară) a lansat primul album solo - Autumn Hotel

Solistul trupei Luna amară, Nick Făgădar, a lansat albumul de debut în format solo. Materialul discografic se numește Autumn Hotel...

Închide