Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Salvatore Adamo a fost amânat

Salvatore Adamo urma să concerteze la Sala Palatului din București pe 18 decembrie 2012. Din cauza unor probleme de ordin tehnic organizatorii sunt însă nevoiți să amâne concertul. Cei care și-au cumpărat bilete le pot schimba cu alte bilete sau își pot recuperarea banii.

Publicat

pe

Salvatore Adamo
Salvatore Adamo

Salvatore Adamo urma să concerteze la Sala Palatului din București pe 18 decembrie 2012. Din cauza unor probleme de ordin tehnic organizatorii sunt însă nevoiți să amâne concertul. Cei care și-au cumpărat bilete le pot schimba cu alte bilete sau își pot recupera banii.

Salvatore Adamo

Salvatore Adamo

Organizatorii evenimentului se află în discuții cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, însă până la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achiziționat bilete pentru concertul de la București au la dispoziție 2 variante: pot alege să primească banii înapoi pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte evenimente organizate de Project Events, cum ar fi concertul lui ANDREA BOCELLI din 25 mai de la Romexpo sau baletul pe gheață LACUL LEBEDELOR în interpretarea The Imperial Ice Stars ce va avea loc pe 2 februarie în București sau la reprezentația din Constanța din 6 februarie!

Recuperează-ți banii

Cei ce aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziționat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând prețul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpăratorul îl poate prezenta ca fiind intact și valid. Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul site-ului www.bilete.ro sau prin interemediul oficiilor Poștei Romîne sunt rugați să se adreseze la numărul de telefon 021.311.93.23 sau la [email protected]. Perioada în care cei ce și-au achiziționat bilete își pot recupera banii este: 17 decembrie 2012 – 17 februarie 2013!

Schimbă biletul

Cei ce aleg să schimbe biletul pentru concertul Salvatore Adamo cu un alt bilet trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) și să prezinte biletul intact și valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteți afla și trimițând un mail la adresa [email protected].

Trending