Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Concertul Bonnie Tyler se apropie de Sold-Out

Celebra cântăreață Bonnie Tyler revine în România și va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din București. Cele mai ieftine bilete (50 de lei) au fost epuizate și în scurt timp se vor epuiza alte trei categorii. Fanii care înca nu și-au rezervat un loc în sala mai au la dispoziție bilete cu prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei.

Publicat

pe

Bonnie Tyler
Bonnie Tyler

Celebra cântăreață Bonnie Tyler revine în România și va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din București. Una dintre cele mai bune voci ale anilor 70 – 80 va încânta publicul cu hit-uri precum It’s Heartache, Holding Out for a Hero sau Total Eclipse of the Heart.

Cele mai ieftine bilete (50 de lei) au fost epuizate și în scurt timp se vor epuiza alte trei categorii. Fanii care înca nu și-au rezervat un loc în sala mai au la dispoziție bilete cu prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei.

Bonnie Tyler

Bonnie Tyler

Cu timbrul său inconfundabil și energia debordantă, Bonnie Tyler va urca pe scena Sălii Palatului pentru a cânta cele mai cunoscute piese ale sale care la momentul lansării, în anii '70 - '80, au dominat săptămâni la rând topurile muzicale.

Biletele se pot cumpăra din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librăriile Adevarul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Vodafone, Germanos, Domo, Palatul Național al Copiilor dar și din Oficiile Poștei Române semnalizate cu bilete.ro. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro și EVENTIM.ro.

Bonnie Tyler, pe numele său real Gaynor Hopkins Sullivan s-a născut într-un orășel galez de lângă Swansea, unde muzica a reprezentat dintotdeauna o piatră de temelie a familiei sale. În perioada adolescenței, artista nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi stătea în fața oglinzii și le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. Într-o noapte, vânătorul de talente de la Chappell Music, Roger Bell, a văzut prestația de scenă a viitoarei artiste. Acesta s-a întors în Londra și a discutat cu producătorii și compozitorii Ronnie Scott și Steve Wolve despre vocea fantastică pe care a descoperit-o. După ascultarea demo-ului au semnat cu artista și i-au pus numele de scenă Bonnie Tyler.

Cu o carieră ce se întinde pe mai mult de un sfert de secol, Bonnie Tyler și și-a câștigat reputația ca fiind una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut vreodată Marea Britanie. Vedeta deține numeroase premii, nominalizări Grammy, distincții și discuri de platină. Numele ei se regăsește chiar și în Guiness Book datorită meritului de a fi prima artistă care are un album ce a intrat direct pe locul întâi în clasamentul britanic. Pe parcursul carierei sale fenomenale, a avut întotdeauna grijă ca mulțimea de fani să se bucure mereu de capacitatea ei neîndoielnică de a produce hit dupa hit. Până la concert vă propunem să urmăriți mai jos clipul piesei Total Eclipse of the Heart.

Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart

Un comentariu

Trending