Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Concert Patricia Kaas la București în 2013 - PREȚURI BILETE

Patricia Kaas va concerta la București pe 23 iunie 2013, promovând albumul Kaas Chante Piaf. Concertul va avea loc la Sala Palatului, fiind organizat de Project Events. Vezi prețurile biletelor.
Patricia Kaas

Patricia Kaas

Urmărește-ne pe

Patricia Kaas va concerta la București pe 23 iunie 2013, promovându-și cel mai nou album „Kaas Chante Piaf”, lansat pe 5 noiembrie. Materialul  comemorează 50 de ani de la moartea celebrei Edith Piaf. Concertul anunțat de Patricia Kaas va avea loc la Sala Palatului, fiind organizat de Project Events. Fanii din România o vor putea asculta interpretând melodiile idolului ei - „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” și multe altele. Turneul artistei a început odată cu lansarea discului amintit și va cuprinde peste 45 țări, urmând a se încheia la sfârșitul lui 2013.

Patricia Kaas

Patricia Kaas (Foto: www.patriciakaas.net)

Patricia Kaas s-a născut în 1966 în orașul Forbach din nord-estul Franței, într-o familie simplă. A crescut ascultând muzica măreței Edith Piaf, care determinat-o să îmbrățișeze  cariera muzicală. Patricia Kaas cântă de peste 25 de ani, iar recent realizat un material discografic de excepție, oferit tribut predecesoarei sale, Edith Piaf.

Kaas a debutat în 1988, devenind iubită și apreciată odată cu hiturile „Mon mec a moi” și „Mademoiselle chante le blues”. Încă de la debut, a primit premiul „Victoires de la Musique”, cea mai importantă distincție din muzica franceză. 20 de ani mai târziu, albumul ei „Kabaret” (2008) s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare, în peste 47 de țări.

Patricia Kaas a cochetat și cu cinematografia, jucând în filmul „And now... Ladies & Gentlemen” din 2002. Fanii săi i-au putut citi memoriile în cartea autobiografică „L’Ombre de ma Voix” (În umbra vocii mele) din 2011, carte ce a stârnit o serie de controverse și în România.

Biletele la concertul Patricia Kaas

Prețurile biletelor la concertul de pe 23 iunie 2013 sunt următoarele:

  • 350 lei categoria VIP
  • 300 lei categoria 1
  • 250 lei categoria 2
  • 200 lei categoria 3
  • 150 lei categoria 4
  • 100 lei categoria 5

Biletele s-au în vânzare odată cu anunțul oficial al concertului și pot fi achiziționate din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.

Urmărește clipul oficial: Patricia Kaas - Hymne à l'amour

Citește mai multe despre Patricia Kaas
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ronnie Wood s-a căsătorit cu Sally Humphreys

Chitaristul de la Rolling Stones, Ronnie Wood a decis să se căsătorească pentru a 3-a oară în perioada Sărbătorilor de...

Închide