Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Mungo Jerry în Hard Rock Cafe din București

Formația britanică Mungo Jerry va concerta în premiera în România pe 25 ianuarie 2013 în Hard Rock Cafe din București. Lansat în 1970, hitul In The Summer Time s-a vândut în peste 30 milioane de exemplare devenind astfel cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

Publicat

pe

Mungo Jerry
Mungo Jerry │ FOTO: www.facebook.com

Formația britanică Mungo Jerry va concerta în premiera în România pe 25 ianuarie 2013 în Hard Rock Cafe din București. Trupa a devenit celebră în 1970 prin hitul In The Summer Time, ce s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele șase luni de la apariția pe piață, până în prezent înregistând peste 30 de milioane de unități vândute, devenind astfel cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

Mungo Jerry

Mungo Jerry │ FOTO: www.facebook.com

În decursul vremii, trupa a urcat pe aceeași scenă cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. Mungo Jerry îmbină sonoritățile rock, pop, blues, boogie și skiffle, într-un melanj versatil și cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului său.

Mungo Jerry - In the summertime

Britanicii vor interpreta la București piese precum Lady Rose, Baby Jump, Wild Love, You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, Hello Nadine,  Feels Like I'm In Love, Let's Get Started, Forgotten Land, Open Up, Got A Job, Put A Little Love In Yout Letter sau Long Legged Woman Dressed In Black.

Biletele se găsesc în toată rețeaua BILETOO la următoarele prețuri:

  • Categoria VIP - 400 RON (întâlnire & poză cu artistul, afiș & CD cu autograf) - Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto.
  • Categoria 1 - 130 RON loc la masă.
  • Categoria 2 - 80 RON – bilete fără loc, în fața scenei.

Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevarul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro și www.myticket.ro.

Mungo Jerry - Hello Nadine

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 25 ianuarie 2013

Mungo Jerry

Loc
Hard Rock Cafe

Trending