Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Concert Bad Boys Blue la București în luna februarie 2013

Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor '80 va sustine pe 15 februarie 2013 un concert la Cinema Patria din București. Fanii vor avea ocazia să asculte hituri You're a Woman, Pretty Young Girl, I Wanna Hear Your Heartbeat sau Come Back and Stay.
Bad Boys Blue

Bad Boys Blue

Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor '80 va sustine pe 15 februarie 2013 un concert la cinema Patria din București. Fanii vor avea ocazia să asculte hiturile You're a Woman, Pretty Young Girl, I Wanna Hear Your Heartbeat sau Come Back and Stay, concertul fiind urmat de un program disco unde se vor putea asculta cele mai îndrăgite piese ale acelei perioade.

Bad Boys Blue

Bad Boys Blue (Foto: www.facebook.com)

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO si punctele de vânzare care se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro și www.myticket.ro. Acestea au următorele prețuri:

  • Categoria VIP – 250 RON (întâlnire și poza cu artistul, CD & afiş cu autograf)
  • Categoria I – 200 RON
  • Categoria II – 150 RON
  • Categoria III – 100 RON

Bad Boys Blue a luat fiinţă în 1984 în oraşul german Koln, la iniţiativa producătorului Tony Hendrik şi a soţiei acestuia, Karin Van Harren. Trupa a pornit la drum în formulă de trio (Andrew Thomas, John McInerney şi Trevor Taylor - voce) şi în scurt timp a înregistrat primul success la nivel European, cu piesa You're A Woman, I'm a man. Următorul hit, Come Back And Stay (1987) l-a consacrat pe John McInerney în postura de vocalist, fapt ce a şi condus la despărţirea de Travor Taylor.

Odată cu apropierea anilor '90 trupa a devenit un adevărat fenomen în toată Europa de Est, piesele lor fiind adevărate melodii simbol, în rândul a generaţii întregi de tineri. În anii premergătorii schimbării mileniului formaţia a trecut prin câteva schimbări de componenţă insă toate formulele au fost însă construite în jurul lui John McInerney, personajul cheie al trupei. Și pentru că se apropie sărbătorile vă invitam la dans și vă propunem să urmăriți mai jos clipul piesei You're a woman, I'm a man.

Bad Boys Blue - You're a woman, I'm a man

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bad Boys Blue
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Firma cântă despre ”Copiii cerului” - VIDEOCLIP

După o pauză de 5 ani de la lansarea ultimului album, trupa Firma revine cu un single nou și cu...

Închide