Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Cirque du Soleil revine la Romexpo cu spectacolul Alegría în toamna lui 2013

Cirque du Soleil va susține spectacolul Alegría la Bucureşti în cele 5 reprezentanții anunțate pentru toamna 2013. Producția ce îmbină acrobații uimitoare, artă dramatică, muzică originală și coregrafii deosebite va fi pusă în scenă în cadrul Pavilionului Central Romexpo în perioada 5 - 8 septembrie.
Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Urmărește-ne pe

Cirque du Soleil va susține spectacolul Alegría la Bucureşti în cele 5 reprezentanții anunțate pentru toamna 2013. Producția ce îmbină acrobații uimitoare, artă dramatică, muzică originală și coregrafii deosebite va fi pusă în scenă în cadrul Pavilionului Central Romexpo în perioada 5 - 8 septembrie.

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Biletele sunt disponibile pentru publicul larg pe Eventim.ro

Spectacolul Alegría dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. Alegría adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate și muzică originală interpretată live. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forţă şi viteză combinate cu acrobaţii elegante, aproape eterice.

Cirque du soleil - Alegria - Birds

Cirque du soleil - Alegria - Birds

Alegría include acrobații uluitoare, incluzând numărul Trapez Sincron, de o senzualitate dramatică, şi numărul Barele Aeriene, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi se balansează la mai mult de 16 metri deasupra scenei. Imaginați-vă două interprete agile ce readuc la viață arta mongolă a contorsionării şi artiști jonglând cu cuţite în flăcări pe lângă corp în ritmicul și periculosul Dans al Cuţitelor de Foc. Vibraţia tinereţii este însufleţită de alertul Power-Track, o demonstraţie genială de coregrafie sincronizată și sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În Barele Ruseşti, artiștii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase și răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuşti ai colegilor lor.

Cirque du soleil - Alegria - numărul Barele rusești

Cirque du soleil - Alegria - numărul Barele rusești

Spectacolele Cirque du Soleil în România sunt sponsorizate de Orange și organizate de EventsCirque du Soleil a început cun un grup de 20 de artişti de stradă în 1984, astăzi fiind o organizaţie cu sediul în Québec, cu 5000 de angajaţi printre care peste 1300 de artişti din aproape 50 de ţări. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe 6 continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil.

VIDEO CIRQUE DU SOLEIL - Alegría

Prețurile biletelor la spectacolele anunțate pornesc de la 110 lei până la 500 lei, oferindu-se reducere pentru copiii de maxim 12 ani. Pentru informații detaliate despre program, bilete și harta categoriilor de locuri accesați pagina dedicată Cirque du Soleil pe InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cirque du Soleil
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De ce Brian Johnson de la AC/DC nu a cumparat echipa de fotbal Newcastle United?

Solistul trupei AC/DC, Brian Johnson a fost hotarât să cumpere clubul de fotbal Newcastle United pentru a-l salva de problemele...

Închide