Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Cirque du Soleil revine la Romexpo cu spectacolul Alegría în toamna lui 2013

Cirque du Soleil va susține spectacolul Alegría la Bucureşti în cele 5 reprezentanții anunțate pentru toamna 2013. Producția ce îmbină acrobații uimitoare, artă dramatică, muzică originală și coregrafii deosebite va fi pusă în scenă în cadrul Pavilionului Central Romexpo în perioada 5 - 8 septembrie.
Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Cirque du Soleil va susține spectacolul Alegría la Bucureşti în cele 5 reprezentanții anunțate pentru toamna 2013. Producția ce îmbină acrobații uimitoare, artă dramatică, muzică originală și coregrafii deosebite va fi pusă în scenă în cadrul Pavilionului Central Romexpo în perioada 5 - 8 septembrie.

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Cirque du soleil - Alegria - Power Track

Biletele sunt disponibile pentru publicul larg pe Eventim.ro

Spectacolul Alegría dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. Alegría adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate și muzică originală interpretată live. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forţă şi viteză combinate cu acrobaţii elegante, aproape eterice.

Cirque du soleil - Alegria - Birds

Cirque du soleil - Alegria - Birds

Alegría include acrobații uluitoare, incluzând numărul Trapez Sincron, de o senzualitate dramatică, şi numărul Barele Aeriene, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi se balansează la mai mult de 16 metri deasupra scenei. Imaginați-vă două interprete agile ce readuc la viață arta mongolă a contorsionării şi artiști jonglând cu cuţite în flăcări pe lângă corp în ritmicul și periculosul Dans al Cuţitelor de Foc. Vibraţia tinereţii este însufleţită de alertul Power-Track, o demonstraţie genială de coregrafie sincronizată și sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În Barele Ruseşti, artiștii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase și răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuşti ai colegilor lor.

Cirque du soleil - Alegria - numărul Barele rusești

Cirque du soleil - Alegria - numărul Barele rusești

Spectacolele Cirque du Soleil în România sunt sponsorizate de Orange și organizate de EventsCirque du Soleil a început cun un grup de 20 de artişti de stradă în 1984, astăzi fiind o organizaţie cu sediul în Québec, cu 5000 de angajaţi printre care peste 1300 de artişti din aproape 50 de ţări. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe 6 continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil.

VIDEO CIRQUE DU SOLEIL - Alegría

Prețurile biletelor la spectacolele anunțate pornesc de la 110 lei până la 500 lei, oferindu-se reducere pentru copiii de maxim 12 ani. Pentru informații detaliate despre program, bilete și harta categoriilor de locuri accesați pagina dedicată Cirque du Soleil pe InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cirque du Soleil
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De ce Brian Johnson de la AC/DC nu a cumparat echipa de fotbal Newcastle United?

Solistul trupei AC/DC, Brian Johnson a fost hotarât să cumpere clubul de fotbal Newcastle United pentru a-l salva de problemele...

Închide