Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Chris Brown desenează maimuțe - FOTO

Chris Brown și-a expus pictura intitulată Chompuzz în cadrul celui mai prestigios eveniment de artă din America, Art Basel Miami. Creația lui Brown ilustrează portretul abstract al unei maimuțe și este chiar interesant.
Chris Brown - Chompuzz paint

Chris Brown - Chompuzz paint

Urmărește-ne pe

Chris Brown și-a expus pictura intitulată Chompuzz în cadrul celui mai prestigios eveniment de artă din America, Art Basel Miami. Creația artistului ilustrează portretul abstract al unei maimuțe și este chiar interesant. Dar să nu credeți că pictura este ceva nou în viața lui Brown. Acesta a început să picteze de când era mic, dar în secret, astfel că nici cei mai apropiați prieteni nu au știut până în urmă cu câțiva ani că artistul pictează și chiar are talent.

Chris Brown - Chompuzz paint

Chris Brown - Chompuzz paint (Foto: www.facebook.com)

„La început făceam lucruri rele cu graffiti-ul, cum ar fi vandalizările. Dar odată cu trecerea anilor am început să studiez cărți de artă și de schițe din librării. Am început să fiu mai bun cam în urmă cu 3-4 ani. I-am cunoscut pe Ron English și Kid Zoom (Ian Strange) care m-au învățat diferite tehnici de pictură. Astfel arta mea a început să se dezvolte și eu am început să o fac independent. Am dezvăluit până la urmă unor oameni și am fost prezent la câteva galerii de artă - una în Los Angeles și una în New York - unde am reușit să vând 4 din cele 7 picturi. Sunt nou în acest domeniu, dar am am făcut primi pași și asta contează. Nu cred că vreau să cuceresc pictura. Este pur și simplu ceva ce iubesc să fac”, a mărturisit Chris Brown în noiembrie 2012 pentru The Urban Daily.

Ron English nu doar l-a învățat câteva tehnici de pictură pe artist, ci l-a ajutat să-și dezvolte creativitate și i-a dat curajul să se exprime și în alte domenii decât muzica. English și Brown au realizat împreună o colecție de jucării intitulată Dum English, pe care au lansat-o în luna mai. În plus, artistul este chiar un exemplu pentru tineri, demonstrând cu fiecare ocazie partea pozitivă a graffiti-ului, care nu trebuie folosit pentru a vandaliza, ci pentru a crea.

Chris Brown

Chris Brown

„În afară de muzică, pictura este singurul lucru în care pot să evadez. Apreciez ceilalți atiști care au talentul și ochiul pentru detaliu și pentru propria imaginație. Pictura este parte din viața mea și mă influențează în totalitate”, a mai declarat Chris Brown.

Art Basel Miami este cel mai important eveniment de artă din America. Aflată la cea de-a 12-a ediție, anul acesta a adunat peste 260 de galerii din America de Nord, Europa, America Latină, Asia și Africa și mai bine de 2.000 de artiști care și-au expus operele. Faptul că Brown s-a numărat printre cei mai mari artiști din întreaga lume a fost un pas foarte important pentru artist.

Citește mai multe despre Chris Brown
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moonlight Breakfast a lansat piesa Champagne - AUDIO

Trupa Moonlight Breakfast a lansat un nou single, intitulat Champagne. Piesa este extrasă de pe albumul Shout, lansat anul acesta...

Închide