Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Cheryl Cole a lansat Ghetto Baby, piesa compusă de Lana Del Rey - VIDEOCLIP

Cheryl Cole a dezvăluit videoclipul piesei Ghetto Baby compusă de Lana Del Rey. Acesta este realizat în exclusivitate de celebrul fotograf Rankin care colaborează constant cu artista.
Cheryl Cole - Secventa din videoclipul Ghetto Baby

Cheryl Cole - Secventa din videoclipul Ghetto Baby

Cheryl Cole a dezvăluit videoclipul piesei Ghetto Baby compusă de Lana Del Rey. Clipul a fost realizat în exclusivitate de celebrul fotograf Rankin care colaborează constant cu artista.

Cheryl Cole

Cheryl Cole (Foto: www.facebook.com)

Titlul Ghetto Baby descrie perfect sound-ul piesei și versurile pe care se simte semnătura lui Del Rey. Videoclipul este simplu, dar ideal pentru promovarea cântecului deoarece pune foarte clar accentul pe punctele esențiale ale acestuia: dansul care are un rol special în muzica ghetto din Brooklyn, atitudinea bărbătească, dură a femeii și senzualitatea și sexualitatea caracterizată de acest tip de muzică.

Albumul A Million Lights a fost lansat în iunie anul acesta și este al treilea material al artistei. Melodia compusă de Lana Del Rey este una dintre piesele preferate ale lui Cole de pe acest disc. Artista a declarat în diferite interviuri că are o mare admirație pentru Del Rey și că și-a dorit foarte mult să colaboreze cu interpreta hitului Video Games.

O altă colaborare importantă este cea cu Wretch 32 alături de care a realizat controversata piesă Screw You. Artista din Newcastle, Anglia a mărturisit că a vrut neapărat să realizeze un featuring cu un rapper britanic pentru albumul A Million Lights, iar Wrecht 32 a fost o alegere minunată întrucât este o mare fană a albumului Black and White, lansat de acesta în 2011. Se pare că rapper-ul a reușit să îi insufle lui Cheryl Cole curajul de a-și exprima furia față de fostul soț, Ashley Cole. Deși nu a declarat că piesa a fost compusă cu dedicație specială pentru acesta, cântăreața a precizat că toate melodiile sale sunt inspirate din întâmplările prin care a trecut și trăirile pe care le-a avut, fie bune sau mai puțin bune.

Cheryl Cole - Ghetto Baby

Citește mai multe despre Cheryl ColeLana Del Rey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă cea mai nouă piesă Pulp - After You - AUDIO

În preajma Sărbătorilor de Iarnă Pulp a dezvăluit o nouă piesă, pe care o puteți asculta pe InfoMusic. Aceasta a...

Închide