Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Celine Dion a primit două nominalizări la World Music Awards 2012

Celine Dion a fost nominalizată la două categorii din cadrul World Music Awards 2012. Cel mai recent album al artistei, Sans attendre, a intrat în cursa pentru World’s Best Album, Celine fiind nominalizată, de asemenea, la secțiunea World’s Best Live Act. Ceremonia de decernare a premiilor se va desfășura la Miami, pe 20 decembrie.

Celine Dion

Urmărește-ne pe

Celine Dion a fost nominalizată la două categorii din cadrul World Music Awards 2012. Cel mai recent album al artistei, Sans attendre, a intrat în cursa pentru  World’s Best Album, Celine fiind nominalizată, de asemenea, la secțiunea World’s Best Live Act. Ceremonia de decernare a premiilor se va desfășura la Miami, pe 20 decembrie.

Celine Dion

Celine Dion (Foto: www.facebook.com)

World Music Awards (WMA) este un show internațional ce premiază anual artiștii din muzică pe baza cifrelor de vânzări furnizate de către International Federation of the Phonographic Industry (IFPI). WMA a fost fondat în 1989 și este patronat de prințul Albert al II-lea de Monaco.

La nominalizările de anul acesta Celine Dion s-a remarcat la două categorii: cel mai bun album și cea mai bună prestație live. Artista de origine canadiană a avut un an plin, lansând pe 5 noiembrie un nou album în limba franceză, după o pauză de 5 ani de la precedentul material discografic, D'elles. Albumul Sans attendre s-a vândut deja în peste 10 milioane de exemplare în Franța, depășind, de asemenea, 3 milioane de copii în Canada. Primul single de pe album, Parler à mon père, a fost lansat pe 2 iulie anul acesta, cel de-al doilea extras, Le miracle, apărând pe piață pe 18 octombrie. Mai jos puteți urmări clipul realizat pentru acest ultim single, ce a fost scris de Marie Bastide și Gioacchino Maurici.

Céline Dion - Le miracle

Citește mai multe despre Celine Dion
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul dublei invitații la spectacolul CRĂCIUN VIENEZ cu Edvin Marton

Vezi cine merge la spectacolul Crăciun Vienez susținut de celebrul Edvin Marton pe 21 decembrie la Sala Palatului alături de...

Închide