Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Cât de nouă este piesa Boxing Day de la Blink 182? - AUDIO

Boxing Day este primul single Blink 182 extras de pe EP-ul Dogs Eating Dogs, dar și o melodie cu acorduri ce par cunoscute. Afla pe InfoMusic cat de noua este piesa celor de la Blink 182.
Blink-182

Blink-182

Destul de nouă, având în vedere recenta ei lansare. Boxing Day de la Blink 182 seamănă, însă, ”pe alocuri” cu o altă piesă, prezentă în playlist-ul multora încă din 1999. Despre ce melodie este vorba puteți afla mai jos.

Blink-182

Blink-182 (Foto: www.framework.latimes.com)

Boxing Day este primul single extras de pe EP-ul Dogs Eating Dogs, ce va fi lansat pe 18 decembrie. Cu un stil diferit de cel abordat în trecut, punkerii de la Blink 182 ne-au adus în atenție nu doar noile influențe folk, ci și anumite asemănări dintre noua lor piesă și o alta, ceva mai veche.

Comparația se poate face cu "All Star" lansată de formația pop-rock Smash Mouth în mai 1999. Este una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei și a ajuns pe locul 2 în topul Billboard Alternative Songs și pe 4 în Billboard Hot 100. Mai jos puteți asculta ambele single-uri, atât pe cel de Crăciun de la Blink 182, cât și pe cel de la Smash Mouth - All Star. Comparați și apreciați singuri.

Blink 182 - Boxing Day

Smash Mouth - All Star

Citește mai multe despre Blink 182
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trent Reznor lucrează la o compilație Nine Inch Nails

Trent Reznor are în plan lansarea unei compilații Greatest Hits cu piese Nine Inch Nails. Materialul va conține și două...

Închide