Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Câștigătorul dublei invitații la spectacolul REGAL VIENEZ de la TNB

InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la Regalul Vienez, ce va avea loc în ajun de Crăciun, pe 24 decembrie la Teatrul Național București. În urma tragerii la sorți, Dumitrescu Livia a câștigat dubla invitație și va avea ocazia să asculte un repertoriu ce va include: Overture Die Fledermaus, Kaiserwalzer, Voices Of Spring, William Tell, Four Seasons, Hungarian Dance No. 6, Annen Polka, Think Of Me (The Phantom Of The Opera), Eine Kleine Nacht Musik sau Radetzky March.

regal-vienez-promo

Sărbătorind 10 ani de tradiție pentru români, spectacolul Regal Vienez va delecta publicul și în 2012 cu o experiență unică în Romania. De aceasta dată, Viena inspiră una dintre cele mai mari tradiții internaționale prin intermediul orchestrei EASTERN ROYAL ORCHESTRA din Sankt Petersburg condusă de dirijorul Daniil Zaharov și concert maestro: NATALIA NEGRUZZA din Moskova ce va susține un turneu extins în marile orașe europene la finalul acestui an. Din cadrul orchestrei cu 27 de instrumentiști de primă clasă, face parte și binecunoscutul acordeonist de exceptie EVGHENI NAGRUZZA, ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de RICHARD GALIANO (acordeonistul numărul 1 al lumii). În spectacol va fi prezentă și soprana MARINA RADDIS – Prim solista Operei Nationale din Chișinău.

Prețurile biletelor la spectacolul Regal Vienez sunt între 80 și 200 de lei. Accesați pagina evenimentului din agendă pentru mai multe detalii despre program.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Mayer oferă bani fanilor care doresc să-i producă următorul videoclip - AUDIO

Fanii lui John Mayer au oportunitatea de a-și impresiona artistul preferat și de a-și exprima creativitatea prin producerea următorului videoclip...

Închide