Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Câștigătorul dublei invitații la spectacolul CRĂCIUN VIENEZ cu Edvin Marton

Vezi cine merge la spectacolul Crăciun Vienez susținut de celebrul Edvin Marton pe 21 decembrie la Sala Palatului alături de Vienna Strauss Orchestra.
Edvin Marton si vioara sa

Edvin Marton si vioara sa

Celebrul Edvin Marton revine la Sala Palatului pentru a ne încânta chiar de Crăciun cu un spectacol fermecător de vioară susținut în compania Vienna Strauss OrchestraInfoMusic trimite un cititor la acest eveniment special, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigător Cristian Mateiescu.

Edvin Marton si vioara sa

Edvin Marton si vioara sa

Dacă în anii anteriori, Crăciun Vienez a oferit românilor reprezentaţii deosebite prin participarea artiştilor de primă clasă, Asociația Culturală Maria Domina continuă tradiția și în 2012 cu un concert de Crăciun ce va fi prezentat în premieră, pe 21 decembrie. Românii vor avea prilejul unic de a întâmpina sărbătoarea Crăciunului în compania celebrului ansamblul de instrumentiști – Vienna Strauss Orchestra și a îndrăgitului artist Edvin Marton, ce va evolua pe scena Sălii Palatului din capitală, atât în calitate de violonist cât și de dirijor.

Prețurile biletelor pentru spectacol variază între 80 și 300 de lei, în funcție de categorie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Edvin MartonVienna Strauss Orchestra
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica lansează noul album în 2014

Deși au trecut patru ani de la albumul Death Magnetic, bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich, a declarat recent că trupa...

Închide