Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Câștigătorul dublei invitații la spectacolul CRĂCIUN VIENEZ cu Edvin Marton

Vezi cine merge la spectacolul Crăciun Vienez susținut de celebrul Edvin Marton pe 21 decembrie la Sala Palatului alături de Vienna Strauss Orchestra.
Edvin Marton si vioara sa

Edvin Marton si vioara sa

Celebrul Edvin Marton revine la Sala Palatului pentru a ne încânta chiar de Crăciun cu un spectacol fermecător de vioară susținut în compania Vienna Strauss OrchestraInfoMusic trimite un cititor la acest eveniment special, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigător Cristian Mateiescu.

Edvin Marton si vioara sa

Edvin Marton si vioara sa

Dacă în anii anteriori, Crăciun Vienez a oferit românilor reprezentaţii deosebite prin participarea artiştilor de primă clasă, Asociația Culturală Maria Domina continuă tradiția și în 2012 cu un concert de Crăciun ce va fi prezentat în premieră, pe 21 decembrie. Românii vor avea prilejul unic de a întâmpina sărbătoarea Crăciunului în compania celebrului ansamblul de instrumentiști – Vienna Strauss Orchestra și a îndrăgitului artist Edvin Marton, ce va evolua pe scena Sălii Palatului din capitală, atât în calitate de violonist cât și de dirijor.

Prețurile biletelor pentru spectacol variază între 80 și 300 de lei, în funcție de categorie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Edvin MartonVienna Strauss Orchestra
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica lansează noul album în 2014

Deși au trecut patru ani de la albumul Death Magnetic, bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich, a declarat recent că trupa...

Închide