Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Câștigătorii invitațiilor la SWEDISH HOUSE MAFIA

Concursul cu invitatii la SWEDISH HOUSE MAFIA s-a încheiat. Vezi cine sunt câștigătorii.
Swedish House Mafia

Trioul suedez de muzica electronica Swedish House Mafia

SWEDISH HOUSE MAFIA vine în România pentru prima dată, iar InfoMusic trimite 2 cititori norocoși la petrecere. Cei 3 DJ vor pune muzică pe 14 decembrie la Pavilionul Central de la Romexpo, iar evenimentul este extrem de important întrucât face parte din ultimul turneu al lor - On Last Tour. În urma tragerii la sorți D. Alexandrescu și R. Șuteu au câștigat câte o invitație simplă la petrecere.

Swedish House Mafia

Trioul suedez de muzica electronica Swedish House Mafia

Cei de la SWEDISH HOUSE MAFIA au plecat în ultimul lor turneu în luna noiembrie 2012 și vor susține evenimente până în martie 2013. DJ-ii și-au propus să atingă peste 500.000 de oameni din întreaga lume.

Un bilet la petrecere costă 140 de lei în avans și 170 de lei la intrarea în pavilion, tichetele fiind comercializate prin bilete.ro. Accesul la concert este restricționat în funcție de vârstă. Persoanele mai tinere de 18 ani NU au acces la petrecere.

Vă reamintim că sponsorul turneului One Last Tour, ABSOLUT VODKA desfășoară pe pagina de facebook un concurs de creativitate pentru fanii. Pentru a participa la concurs aceștia trebuie să posteze poze cu cele 3 dots (emblema turneului mondial SHM) desenate prin oraș, în cel mai nonconformist mod. Vor fi aleși 15 fani inventivi care vor avea ocazia să-i cunoască personal pe cei 3 DJ.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Swedish House Mafia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lacuna Coil a lansat clipul End of Time - VIDEOCLIP

După un turneu european foarte încărcat, care a trecut și prin București în cadrul festivalului Rock The City, formația italiana...

Închide