Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii invitațiilor la concertul lui Ștefan Bănică

InfoMusic face cadou 2 invitații duble la concertul O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică de pe 15 decembrie de la Sala Palatului. Vezi cine a fost norocos să le primească.

Publicat

pe

Stefan Banica Jr
Stefan Banica Jr

Ștefan Bănică susține și anul acesta tradiționalele concerte de Crăciun, iar InfoMusic oferă cadou 2 invitații duble la spectacolul de pe 15 decembrie de la Sala Palatului. În urma tragerii la sorți au ieșit 2 câștigătoare: Elena - Alexandra Trofin și Andreea Podaru.

Stefan Banica Jr

Stefan Banica Jr

O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică este un show special pe care artistul îl pregătește cu multă grijă și rigurozitate. Publicul va avea ocazia să reasculte cele mai mari hituri ale artistului, dar și noile piese ce formează albumul Altceva. Lansat de curând, discul include colaborări inedite cu Marius Moga și Pacha Man.

În cadrul concursului desfășurat pe InfoMusic cititorii au votat melodia preferată de pe noul material. Topul rezultat începe cu Ce e dragostea? feat. Marius Moga, al 2-lea single promovat, care se bucură și de un videoclip filmat la Palatul Snagov. Pe locul al 2-lea se clasează piesa dedicată Sărbătorilor de Iarnă, Noaptea de Crăciun, lansată  la începutul lunii decembrie. Cântecul ce dă și titlul albumului, Altceva, se află pe a 3-ea poziție în topul preferințelor, fiind urmat de Înger pe pământ pe 4 și Nu e prea târziu pe locul 5.

Top piese Ștefan Bănică - albumul Altceva

  1. Ce e dragostea? feat. Marius Moga
  2. Noaptea de Crăciun
  3. Altceva
  4. Înger pe pământ
  5. Nu e prea târziu
  6. Super-fată, cea cu vino-ncoa (Cântecul tocilarului)
  7. Dacă nu ești tu
  8. Până la capăt
  9. Alerg printre stele (feat. Pacha Man)
  10. Sunt în limbă (după ea)
  11. Vino
  12. E-un câine maxim, bă!

O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică va avea loc pe 13, 14, 15 și 16 decembrie la Sala Palatului, începând cu ora 19:30. Prețurile biletelor variază între 60 și 200 de lei, în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre concerte vizitați pagina din agenda InfoMusic.

Trending