Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Câștigătorii invitațiilor duble la concertul PARTIZAN din CONTROL

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. Vezi cine a ieșit câștigător și petrece Sfârșitul Lumii alături de Partizan în club Control, de la ora 22:00.

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. În urma tragerii la sorți, câștigătorii celor 3 invitații duble sunt: Corjan-Bănescu Ovidiu, Alina Tanasie și Andreea Mihai. Concertul are loc în Club Control, începând cu ora 22:00. Grupul a decis să petreacă sfârșitul lumii în concert, alături de fanii. În plus, membrii trupei au amenințat pe pagina de Facebook că este posibil să-l aibă ca invitat special pe Fuego, având în vedere că show-ul are loc în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control (Foto: www.facebook.com)

Formația Partizan a fost înființată în anul 2002. După o perioadă de pauză, a revenit în cluburile bucureștene și din țară, precum și în playlist-urile posturilor pe radio. Printre hiturile Partizan se numără Fata mea, Păpușea masculină, Banii sau N-avem probleme cu formația. Vă invităm să urmăriți înregistrarea live-ului Dușmănia de la Guerrilive Radio Session de la începutul acestui an.

Partizan - Dușmănie, Guerrilive Radio Session 2012

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Partizan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deep Purple relansează albumul Live In Paris 1975

La 38 de ani de la eveniment, Deep Purple va relansa în format audio concertul Live In Paris 1975. Materialul...

Închide