Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Câștigătorii invitațiilor duble la concertul PARTIZAN din CONTROL

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. Vezi cine a ieșit câștigător și petrece Sfârșitul Lumii alături de Partizan în club Control, de la ora 22:00.

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control

Urmărește-ne pe

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. În urma tragerii la sorți, câștigătorii celor 3 invitații duble sunt: Corjan-Bănescu Ovidiu, Alina Tanasie și Andreea Mihai. Concertul are loc în Club Control, începând cu ora 22:00. Grupul a decis să petreacă sfârșitul lumii în concert, alături de fanii. În plus, membrii trupei au amenințat pe pagina de Facebook că este posibil să-l aibă ca invitat special pe Fuego, având în vedere că show-ul are loc în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control (Foto: www.facebook.com)

Formația Partizan a fost înființată în anul 2002. După o perioadă de pauză, a revenit în cluburile bucureștene și din țară, precum și în playlist-urile posturilor pe radio. Printre hiturile Partizan se numără Fata mea, Păpușea masculină, Banii sau N-avem probleme cu formația. Vă invităm să urmăriți înregistrarea live-ului Dușmănia de la Guerrilive Radio Session de la începutul acestui an.

Partizan - Dușmănie, Guerrilive Radio Session 2012

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Partizan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deep Purple relansează albumul Live In Paris 1975

La 38 de ani de la eveniment, Deep Purple va relansa în format audio concertul Live In Paris 1975. Materialul...

Închide