Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Câștigătorii invitațiilor duble la concertul PARTIZAN din CONTROL

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. Vezi cine a ieșit câștigător și petrece Sfârșitul Lumii alături de Partizan în club Control, de la ora 22:00.

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. În urma tragerii la sorți, câștigătorii celor 3 invitații duble sunt: Corjan-Bănescu Ovidiu, Alina Tanasie și Andreea Mihai. Concertul are loc în Club Control, începând cu ora 22:00. Grupul a decis să petreacă sfârșitul lumii în concert, alături de fanii. În plus, membrii trupei au amenințat pe pagina de Facebook că este posibil să-l aibă ca invitat special pe Fuego, având în vedere că show-ul are loc în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control │ FOTO: www.facebook.com

Formația Partizan a fost înființată în anul 2002. După o perioadă de pauză, a revenit în cluburile bucureștene și din țară, precum și în playlist-urile posturilor pe radio. Printre hiturile Partizan se numără Fata mea, Păpușea masculină, Banii sau N-avem probleme cu formația. Vă invităm să urmăriți înregistrarea live-ului Dușmănia de la Guerrilive Radio Session de la începutul acestui an.

Partizan - Dușmănie, Guerrilive Radio Session 2012

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Partizan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deep Purple relansează albumul Live In Paris 1975

La 38 de ani de la eveniment, Deep Purple va relansa în format audio concertul Live In Paris 1975. Materialul...

Închide