Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii invitațiilor duble la concertul PARTIZAN din CONTROL

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. Vezi cine a ieșit câștigător și petrece Sfârșitul Lumii alături de Partizan în club Control, de la ora 22:00.

Publicat

pe

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control │ FOTO: www.facebook.com

InfoMusic trimite în această seară 3 cititori norocoși la concertul formației Partizan. În urma tragerii la sorți, câștigătorii celor 3 invitații duble sunt: Corjan-Bănescu Ovidiu, Alina Tanasie și Andreea Mihai. Concertul are loc în Club Control, începând cu ora 22:00. Grupul a decis să petreacă sfârșitul lumii în concert, alături de fanii. În plus, membrii trupei au amenințat pe pagina de Facebook că este posibil să-l aibă ca invitat special pe Fuego, având în vedere că show-ul are loc în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control

Partizan a împodobit bradul înainte de concertul din Control │ FOTO: www.facebook.com

Formația Partizan a fost înființată în anul 2002. După o perioadă de pauză, a revenit în cluburile bucureștene și din țară, precum și în playlist-urile posturilor pe radio. Printre hiturile Partizan se numără Fata mea, Păpușea masculină, Banii sau N-avem probleme cu formația. Vă invităm să urmăriți înregistrarea live-ului Dușmănia de la Guerrilive Radio Session de la începutul acestui an.

Partizan - Dușmănie, Guerrilive Radio Session 2012

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster PARTIZAN LIVE in Control pe 21 decembrie
Concerte vineri, 21 decembrie 2012

PARTIZAN

Loc
Club Control

Trending